yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (6)
    • medya (0)

    6. enerjisine hayran kaldığım kadın. muhtemelen hiperaktif. elindeki imkanları çok doğru kullandığını düşünüyorum. özellikle yurtdışı vlogları o şehirde zengin bir gezgin neler yaparın cevabını veriyor. muhtemelen bu seviyede bir hayat ile o ülkeleri deneyimleyemeyeceğim için izlemek keyif veriyor. kibir yok, nazik, enerjik biri daha ne olsun. 

    normalde bu seviye enerjik insanlar enerjimi emer ve cringe gelir ancak kendisi benim için öyle değil. 

    Eğitim aldığım üniversiteler nedeniyle onun varlık seviyesinde arkadaşlarım var. Birebir aynı karekter diyebileceğim 10 kişiyi gözüm kapalı sayarım. Üniversite sonrası o hayata uyum sağlamak bir kenara istanbulda ve çeşitli avrupa kentlerinde beyaz yakalı oldum. Haliyle bu insanlarla koptuk, özel günlerde instadan güzel dileklerimizi iletir hale geldik. Dila bana onlarla devam etseydimi anımsatıyor. Resmen sınıf diye bir şey var. Ve her zamanki gibi düşmek kolay çıkmak zor. 

    dün 00:58

    5. düğününde gelinliği hariç her şeyi harika olan sosyetik influencer. aşırı aşırı beğendim, karnı da baya belli olmaya başlamış tahminen 3-4 aylık falan, kızı olacakmış annesini bir kafede konuşurken duymuşlar. çok eğlenceli bir anne olacak gibi.

    30 mart 2022 20:24 30 mart 2022 20:29

    4. Duygu özaslan'dan sonra reklam sektörüne yön veren diger bir isim. İnanılmaz yaratıcı tanıtım sloganları buluyor. (link: https://www.instagram.com/p/CWVNww6KrxL/?utm_medium=copy_link Bayaaa iyi)

    17 kasım 2021 14:33


    3. Dila'yı 2014ten beri instagramdan takip ediyorum. O zamanlar keşfetime düşmüştü de çok geziyor vs diye beğenip takip etmiştim. Hatta o zamanki tarzına baya baya hayrandım. Tabi instagram story özelliğini çok sonra çıkarttığı için o zamanki kişiliğini bilemiyorum ancak bana kendini ifade edişi son yıllarda oldukça değişti gibi geliyor. Tarzını bile eskiden çok beğenirken şu an mainstream buluyorum. Eski kombinlerine dönüp baktığımda hala ilham alabiliyorum ama son bir iki yıldır içeriği bana hiçbir şey katmıyor. Doğuştan şanslı olduğu doğru, iyi okullarda okumuş, çok gezmiş ve bir vizyonu olmasını bekliyorsunuz. Neden aile şirketinde çalışmayı bırakıp influencerlığa geçti anlayamadım. Belki kendine daha uygun görmüştür ama keşke bu moda bilgisini ve yaratıcılığını sponsorları beslemektense daha topluma birşeyler katabilecek bir uğurda harcasa.

    30 ocak 2021 20:31

    2. Kendisini sıradan bir youtuber sanıp bir videosuna denk geldim ve izledim. meğer zaten zengin, sosyetik bir tipmiş. Fark ettim ki biz normal insanlar o kadar basit şeylerin hayalini kuruyoruz ki... bunların normal yaşamını hayal dahi edemiyoruz. Pandemide  miami'ye falan gidiyorlar gayet rahat, hiçbir ekonomik krizden, dünyayı kasıp kavuran hastalıktan, ülkede dünyada  yaşanan herhangi bir olaydan etkilenmiyorlar. Ancak biz fakirler hayal kuruyoruz, bir şeyleri değiştirmeye çabalıyoruz.

    Garip bir ajitasyon gibi oldu yazdıklarım, ama aslında sadece aynı şeylere şaşırdım bir kez daha.

    Not: ayrıca şunu da merak ediyorum  niye zengin kızların büyük bir çoğunluğunda ağzını yayarak değişik bir konuşma stili var? 

    30 ocak 2021 18:11 30 ocak 2021 18:13

    1. Tarzına bayıldığım bir kadın. Genç, fresh, cool. Hakkında dilasima group un sahibi olduğundan başka bişey bilmiyorum, bi de seyma subaşı'nın yakın arkadaşı sanırım.

    (yazar: Peksuslusayilmam) uktesiymis.

    25 ekim 2017 19:19

    ilginizi çekebilecek benzer başlıklar