(gizlinot: işbu girdi tamamen zayıf bir hafızaya dayandırılarak amme hizmeti amacıyla yazılmış olup istanbulun bir ucundan kalkıp elcaya gitmek için güvenilir bir kaynak değildir) Bugün gittim.Clinique ce estelauder standları doluydu ama sitede sık sık güzel kampanyalar varken elcaya gitmenize değmez bence.Modern muse,michael kors white luminous gold,dkny delicious (gizlinot: sarı ve yeşil diye hatırlıyorum yalan olmasın) gözüme çarptı,fiyatları uygun gibiydi.Tabi tarihlerini filan incelemek lazım.Bobbi brown rujlar bol boldu,gayet kullanılacak renkler görünüyordu.Ben ağırlıkla mac baktım.Magenta,voltage,trust in red,in sync,funfair,redd,nightmoth,what a blast,shock value hatırladığım dudak kalemleri.çok miktarda vardı.(gizlinot: Bir de süslü sözlük moru ve ten rengi vardı adlarını unuttum) 15-25 aralığındaydı.
Bir iki tane gri,bir iki tane turkuaz,bol bol fıstık yeşili,biraz technakohl altın-kahve tonlarda göz kalemi vardı.25-50 aralığında etiketler vardı tek tek hangisi hangisinin fiyatı sormadım.
Asian flower,new temptation,cherry glaze,peachstock,little buddha gibi rujlardan bolca vardı.Heroine çok benzettiğim bir ruj vardı (gizlinot: siz benim cahil gözüme pek güvenmeyin),o seriyi ilk kez gördüm,klasik mac ruj şeklinde değil ince bir silindir şeklindeydi.Huggablelardan,yaz-bahar renkleri lipglasslardan bolca vardı,üzgünüm bunların renklerine bakmadım.birkaç vamplfiy gloss vardı.
Simpsons serisinden birşeyler kalmıştı.pek kullanılacak gibi bulmadım.çantalı koleksiyon setleri vardı,nutcracker gözüme çarpmadı.toledodan sanırım mor ve limon küfü renkli enteresan fırçalı rimeller vardı.magic of the night koleksiyonundan bir sepet kalem vardı,iki renk seçeneği vardı sanırım biri kırmızı biri kahve-bordo.Kopkoyu ruj kullanan biri olsam o rengi kesin alırdım elimde swatchlayınca bile bayldım.Magic of the night farlar 45 liraydı.
Krem ruj-allıklarda for your amusement,out for fun,hi jinks,red obsessed,bir de yine uçuk bir pembe vardı.25 lira.
Toz allıklarda sketch,a little lusty ve koyu bir kahve-bordo vardı.(gizlinot: bir de uçuk pembe vardı elimde bile pembeliği belli olmadı sadece ışıltısı geldi,beyaz tenliyseniz çok tatlı olabilir.well dressed miydi başka bişey miydi hatırlayamadım) 36 liraydı toz allıklar. Face shaping powderlar bir düzine kadardı sanırım.
Farlarda faeire whispers foiled farlar kalmıştı 4 renk.Lightness of being farlardan vardı hani üstü örgü gibi dokulu olanlar.Karanlık renklerdi,beni pek açmadı.Hatırladığım diğer farlar: vex,try me on,beautiful iris,vibrant grape,blooming mad,pink venus,gorgeous gold,swish frost,scene,fresh water,passionate,quarry ve plumage.Yine frost-duochrome (gizlinot: mesela insomniayı beğenecek çok süslümüz vardır) yapıda birkaç renk daha vardı,fakat bazıları panda güzel görünürken parmağımla denediğimde hiç renk vermedi sadece bir karaltı ve simler geldi.Fiyatlar 20-25 gibiydi.
9 mart 2017 17:45
9 mart 2017 17:47