Arkadaşlar yeterince köpürmeyen şey arındırmayabilir. Sabunlarda bile elimizden kiri temizleyen şey köpüktür. Kir/yağ vb maddeler köpüğe yapışır ve böylece suyla durulandığında elimizden temizlenir.
Bu noktada da bir şampuanın zararlı olup olmaması köpürüp köpürmemesinden değil, içeriğinden anlaşılır. Yine birileri bir takım pazarlama taktiği peşinde, baska da bir sey değil.
Birden herkesi aydınlatan şampuan türü.
“Şimdi arkadaşlar, biliyorsunuz benim saçlarım birden çok kötü oldu. 2 gün önce favoriler videomda davinesi övdüm mükemmel diye ama 2 günde ne olduysa oldu, şu an çok kötü. Sebebi de köpüklü şampuanları kullanmammış. Yoksa benim her gelen ürünü kullandığımdan, pahalı diye her şeyi saçıma bocaladığımdan, kuaför sponsorum olduğu için salondan çıkmadığımdan falan değil yani köpüren şampuanlar yüzünden. Bide biliyosunuz çekimlerde çok saçımız yapılıyor, kırıldılar iyice. Köpüksüz şampuan arıyorum şu an. Bulursam size de haber vericeeğm. Bu arada reklam falan değil, reklam diyene tarak fırlatır, linç ettiririm kib bye.”
Halihazırda bunu üreten marka kesin vardır. Allahını seven söylesin de şu oyunu bozalım. Almak isteyen bu reklam markasından almasın.
Instagramda @sacsirlari isimli hesabın post yayınlayıp #köpüksüzşampuanistiyoruz etiketi ile çekiliş yaptığı, beleşçi blogger/instabloggerların ağzının suyunu akıtan yeni nesne.
Marka belli, loreal.
Şampuan için (link: http://www.loreal-paris.co.uk/products/hair-care/brand/elvive-low-shampoo Tıklayınız)
25 aralık 2017 01:07
25 aralık 2017 01:19
yves rocher un var köpüksüz şampuanı, bloggerların birşeyi ilk defa duyuyor olması şaka gibi.
Son zamanlarda nedense tüm bloggerlar nadide bir elmas gibi köpüksüz şampuan arıyorlar. Ya tamam anladık yeni ürün geliyor ama böyle aşırı abartılınca deneyecek olsam da uzaklaşıyorum. AYrıca yeni bir olay da değil. Bitkisel şampuanlar, doğal üretim yapan markalar zaten bu şekilde ürünler yapıyor. Saçına bu mevcut ürünler iyi geliyor ya da gelmiyordur orasını bilemem ama nedir bu amerikayı yeni keşfetmiş gibi havalar.
ya bu yeni bir ürün çıktığında her seferinde yaratılan şeye adeta isa geri dönmüş, hakikatleri ortaya çıkararak tüm kötülükleri def edecekmiş gibi davranılması, "köpük saçı çizer" falan gibi yeni mitlerle bir keramet hype'ı yaratılması benim çok komiğime gidiyor. tıpkı yeşilçam'ın (gbkz: delisin) filminde "keramet şemsiye"de sanan, şemsiyenin altında oturup (link: https://www.youtube.com/watch?v=PWZKSihBvBc inayet bekleyen) insanlara "şemsiyede keramet yok, şemsiye masal, siz yarattınız onu" (link: https://youtu.be/gkVuFWJ0pIU?t=4434 diyen) Tarık Akan gibi çıkışasım geliyor.
25 aralık 2017 14:06
25 aralık 2017 14:08
canıııımmım süslüler bu köpüğü yapan şey sls denen hammadde. bunun kanserojen olduğu iddiaları var, kanıtlanmış belge yok, öyle safsata olarak dolaşıyor etrafta. ancaak bu tahrişe sebebiyet verebilen bir hammadde yani kullanım oranı önemli. bunu çok koyarsan çok köpürür, bunu az koyarsan köpürmez veya hiç koymayıp muadil ürünlerle pahalı mallar da yapabilirsin... gibi ufak detaylar mevcut. bu slesi koymadım ürün köpürmedi, köpürmeyince temizlenmedi deme, çünkü temizlik işlemini sağlayan başka hammadde. üründen tereddüt ediyorsanız mutlaka ürünle ilgili yapılmış testleri isteyin.
Ben de tam (yazar: Beggy)nin bahsettiği şeye girecektim bugün, sağolsun hatırlamış oldum :d saçınıza saç derinize zarar veren şeyin köpük olduğunu, hele o köpüğün saçı çizdiğini öne süren insanın bu yaşa kadar kendi imkanlarıyla hayatta kalabildiğine inanamam ben. Asıl zarar veren şey sls. Nedir sls? Deterjan. Kafanızı cif kremle yıkıyor musunuz? Hayır. O zaman sls de kullanmamanız gerekiyor. Sadece şampuanda değil yüz yıkama jellerinde de. Ph dengesini bozan sert bir madde çünkü. Uzun vadede etkisi kötüdür. Saç boyasını da çok daha çabuk akıtır. Bakın mesela organix boyalı saçlar için şampuan çıkardı, içinde sls yok.
Benim drugstore da ogx dışında sls'siz bulabildiğim tek şampuan Otacı'nın meyveli serisi oldu, onun da en güzeli portakallı olanı. Gerçekten saç kalitem arttı, saçım daha yumuşak daha hacimli. Ha, benim saçlarım yıpranık mı evet, ama bir buçuk sene önce saçları kuaförde lastik gibi olup elimde kalana kadar yanmış, üstüne defalarca daha oryelle açılmış, iki ay öncesine kadar platin gezmiş birine göre bayaa bayaa sağlıklı. Dolayısıyla deneme yanılma ve Araştırma yoluyla bu konuda oldukça yol katedip saçlarımı inanılmaz toparladığımı düşünüyorum. Burada yemeyelim birbirinizi sayın vloggerlar bsjhsjs
Not: drugstore'da başka sls'siz şampuan bilen süslüler lütfen düzeltsin beni <3
Bir diğer not: sls'siz şampuanlar da gayet foşur foşur köpürüyor
Edit: (yazar: Golddaisy) ekledi, huncalife'ta da bulabilirsiniz (katalog satışı yapan bi markaymış) ^^
25 aralık 2017 18:32
25 aralık 2017 19:11
Sls’siz şampuan +1(yazar: highoncinnamon)’un dediklerine ek olarak down under naturals nude şampuan diyorum.