güncel
    • girdiler (3851)
    • medya (264)

29. kokusuna ben de dahil olmak üzere çevremdeki herkesin bayıldığı yağ.

çok az bir miktarı yetiyor, nemlendirmesi fena sayılmaz ama cildinizden emilmesi için en az 10 saat fln geçmesi lazım. bu yağları nemlendirici kremler üstüne sürüyorlar sanırım daha etkin olmaları için ama ben dümdüz kullandım.

en çok yazın plajda kullanmayı seviyorum. ya da şehirde kısa şort giyeceğim zaman parlatması için kullandım. hatta arkadaşlarım da ara ara kullandı. bu şekilde kullanınca 2 yaz gitti bana.

vücutta tamam ama saçlarımda pek sevmedim. ağırlaştırdı ve az sürmeme rağmen saçlarımı yağlı gösterdi. ayrıca saçları yumuşattığını düşünmüyorum.

bendeki simli versiyonuydu. kararında boyutta ve miktarda dore simler var içinde.

ha bi de son, donduğundan bahsedilmiş, ben böyle bir durumla karşılaşmadım.

23 kasım 11:23

762. evimde neredeyse tüm ürünleri bulunan markaydı. Her doğum günü indiriminde 2 al 1 öde yapardım. Hatta annemin hesabından da alışveriş yapardım. Ancak iki sene önce yani 2023 temmuz ayında annemin hesabından doğum günü kampanyasını kullanmak için bir Yves Rocher mağazasına gittiğimde çalışan kadın bana kampanyayı 4 al 2 öde olarak değerlendirmemin daha iyi olacağını, zaten yakında ürünlere zam geleceğini söyledi. Elimde çokça cilt bakım ürünü olduğunu belirtmeme rağmen ürünlerinin SKT'lerinin uzun olup hiçbir sorun olmadan evimdeki ürünleri bitirip yeni alacağım ürünleri rahatça kullanabileceğimi söyleyerek beni ikna etti. Neden o anda ürünlerin SKT'lerini kontrol etmeden çalışana güvenip aldım hiç hatırlamıyorum, muhtemelen çok yorgundum. Evdeki ürünlerimi kullanıp Yves Rocher'den aldıklarımı kullanmaya gelince bir tanesinin SKT'sinin geçtiğini fark ettim (satın aldığımda SKT'sini doldurmasına sadece 1 sene varmış). Sürekli alışveriş yaptığım için müşteri hizmetlerini yardımcı olabileceklerini umarak aradım, durumu açıkladım, geri dönüş yapacaklarını söylediler. Birkaç gün sonra hiçbir şey yapamayacaklarını söylemek için aradılar. Şansımı denemek için tekrar arayıp bana satıcının SKT'si çok yakın ürünler sattığını ve elimde çokça ürün olduğunu satıcıya anlatmama rağmen ısrarla SKT'lerinin geçmeyeceğini söylediğini belirttim ama neticede yine hiçbir şey yapılmadı. Bu olaydan sonra markadan çok soğudum. Geçen hafta yine kapağını ilk kez açtığım göz kremim alerji yaptı. Bunun için de hiçbir şey olmayacağını bile bile müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana çözüm olarak 2 sene önce aldığım (o zamanki fiyatı 530 liraydı yanlış hatırlamıyorsam) kremi ve yanındaki diğer ürünleri götürmem şartıyla iade edilebileceğini söylediler. Ürünün güncel fiyatının 1995 lira olması dışında bir sorun yok. 2 sene önceki fiyatın tarafıma iade edilmesinin çok mantıksız olduğunu, en azından yakın fiyatlarda herhangi bir ürünle değişim yapılmasını istediğimi müşteri hizmetlerini arayıp anlatmama rağmen bir çözüme ulaşamadım. Bundan sonra alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten doğum günlerinde ve kampanyalı zamanlarda almayı sevdiğim birkaç ürün dışında çok kaliteli, uygun ve vazgeçemeyeceğim ürünleri yoktu.

20 kasım 01:34

761. inanılmaz derecede yağlı saçlarım olduğu için pure detoks şampuanını kullandım, baya duymuştum bunu. normalde sabah duş alsam akşam yağlanır, bu şampuanda ertesi sabaha kadar dayandı :') ortalama 1ay kullandım. sanırım tekrar almayacağım. çünkü gramaj olarak küçük, fiyatı yüksek, benim saçlarım da çok fazla, yani saçlarımın iyice temizlenmesi için 3 kere min yıkamam gerekiyor. o yüzden bana fazla dayanmaz diye düşünüyorum.

yağlı saçlar için öneriniz varsa her zaman açığım :')

19 kasım 09:11

17. Gerçekten berbat kokuyor ve asla ter kokusunu önlemiyor. Hiçbir şey sürmesen daha iyi yani. Ben de hiç sevemedim maalesef bedava verseler kullanmam yani.

2 kasım 23:13

16. 5-6 sene önce bir kere deneyip sonunda yedeğiyle birlikte direk çöpe attığım bu roll-on'ların hala satıldığına inanılmaz şaşırdım çünkü hayatımda gördüğüm en berbat roll-on olabilir. Burada olumsuz ne yazılıyorsa misliyle doğru gerçekten. Bende yanlış hatırlamıyorsam bozuk et kokusuna sebep olmuştu.

O kadar mide bulandırıcı bir koku ki, eskiden 24 saatlik alüminyumlu deodorantlarını kullanırken, bu ürünü denedikten sonra duş jeli, el kremi, şampuan, cilt bakım ürünlerini falan sürekli aldığım yves rocher'yi kullanmayı tamamen bıraktım.

2 kasım 20:16

15. Ben büyük umutlarla bu deodorantı almıştım ama maalesef bende hiç iyi sonuç vermedi. İlk birkaç kullanımda koltuk altımda kaşıntı ve kızarıklık yaptı cildimi tahriş etti. Ayrıca ter kokusunu da pek önlemedi gün içinde tazeleme ihtiyacı hissettim. Organik içerikli olduğu için hassas cildime iyi gelir diye düşünmüştüm ama beklentimi karşılamadı. hayal kırıklığı yaşatan bir ürün oldu

2 kasım 20:02

760. gece gece aklıma gelen alakasız düşüncelerde bugün:

bu markayı bir türlü anlamlandıramıyorum (?)

evet bu markaya karşı tutumum tam olarak bu, alışveriş yapamıyorum ama anlamlandıramıyorum. şöyle ki ürün alırken öyle çok içerik okuyan birisi değilim. bir kere buradan bi göz makyaj temizleme yağı aldım o şekilde başladı alışverişlerim. sonra 3 al 2 öde, doğum günü kampanyaları falan 5-6 tane ürün denemiş oldum. sosyal medyada görüp aldıklarım da oldu. ama aldığım her ürünfen çok mu memnun kaldım? hayır. kötüler miydi? hayır. peki bu ürünler neden bu kadar pahalı? işte burada beynim error veriyor.

yani kendi başına bir marka ama demek istediğim şu ürünlerini 200-300 bandında gratiste satsalar bence sırıtmaz. ama sephora'ya koysan orada da sırıtmaz. tuhaf. benim için tam olarak bu noktada bu marka. elimde olan ürünlerini bitirip başka markalara yöneleceğim çünkü abartılı fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum

23 eylül 01:01

2. Kalıcı olmasa da çok güzel kokuyor, tam bir yaz kokusu parfüm etkili

29 ağustos 11:02

51. vanilyalısını aldığım vücut losyonu. vücudum son zamanlarda çok kuru ve çok rosa çıkarıyorum. bioderma alasım gelmedi (yapıları bir tuhaf geliyodu ve kokusuz olunca elim gitmiyodu) daha keyifli bir şey almak istedim. parfümlü olmasına rağmen irritasyon yapmamasına çok şaşırdım. yapısı da ince, güzel emiliyor. kokusu başta garip geldi ama şimdi bağımlısı oldum. limonlu kek/kurabiye gibi geldi bana koku. gourmand parfümlere güzel eşlik eder.

16 temmuz 15:52 16 temmuz 15:53

7. bir iki aydır sabahları yüzümü bu jelle temizliyorum. köpürmüyor ve cildi kurutmuyor ama karma cildimi gayet iyi temizliyor. parfümlü ama parfümünü beğendiğim için pek rahatsız olmadım. nazikçe temizleyen bir ürün arıyorsanız tavsiye ederim.

16 temmuz 15:40