121. Kendini bi bok sanan marka. Açık açık yazıyorum valla, iyice götleri arşa çıktı. Sen kendini drugstore olarak piyasaya soktun, bu fiyatlar nedir? Bi rujuna bakayım dedim merak ettim, şu ışıltılı olanlardan ve fiyatı 400-500 tl. Kısaca içimden ha s*ktir dedim. Mac marka rujlarla arasında 50 tl fark var. Hatta bazıları daha uygun fiyatlı. Hayır dolar kuru falan diyeceğim de, mac drugstore değilken ve dolar bazlıyken, sizden on kat kaliteli ve aranızda fiyat farkı yok. Bu göt kalkıklığının ya da pardon insan kazıklamanın sebebi nedir?
Kızlar ciddiyim bu gratislere, watsonslara gidip 5 ml ürünlerine 250-300 tl para vereceğinize gidip sephoran on kat kaliteli 10 ml ürünlere 600-800 tl verin daha mantıklı. Hem elinizdeki ürün high-end bi marka olur, daha kaliteli olur hem de daha ekonomik olur. Ayrıca her iddiaya giriyorum ki daha uzun süre kullanırsınız.
Bir diğeri de nyx. Bunun da götü arşa çıktı. İnsanları gerizekalı yerine koyuyorlar ya. Watsonsta satılan şu nyx'in serumlu meşhur kapatıcısı 730 tl, 9 ml ürün. 10 ml tarte shape tape kapatıcı fiyatı sephoralarda 900 tl civarında. Ki en pahalı kapatıcılardan birisi o, daha uyguna nyx'in donunda sallayacak ürünler bulursunuz.
Çoğumuz gratis ve watsonsların biraz daha cebe uygun olduğunu düşündüğü için gidiyor. Ama resmen insanlar nasılsa geliyor diye, salak yerine koyup duruyorlar. Küfür etmeden ifade etmekte çok zorlansam da bu dolar kuru ne b*ksa diğer ülkelerde de dolar cinsinden satılmasına rağmen buradan daha uyguna geliyorlar. Edicem artık vergisine de, hepsine ya.
Bi ruj alayım derken geldiğim noktaya bak ya. Leş. Ulan alt tarafı bi ruj ya. Bi ruj için yaşadığım gerginliğe, sinire bak ya. Bu hale sokanlara tüküreyim.