içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1360)
    • oylar (524)
    • medya (18)

1360. bu kadar zor çıktığını bilseydim almazdım. duruşu, fırçası çok güzel ancak akşam rimeli çıkarmak için adeta bir savaş vermek büyük dezavantaj. dolap uygulamasında satışa çıkardım. dolap ismim: pegasusb

14 mart 14:07

1359. Şu ana kadar kullandığım en iyi maskaralar arasında ilk 3tedir. Sürekli yedeklerim lorealin Trendyol butiğinde indirime giriyor bazen

16 kasım 2022 01:41

1358. kirpiklerim kıvrık ve uzun maskaradan çok beklentim yok sadece gün içerisinde göz altıma dökülmesin ve biraz hacim versin. lash santational bu isteklerimi tamamen karşılıyor. insanlar tarafından her zaman maskaram soruluyor. indirimsiz halini 250 tl gibi bir fiyata gördüm. daha uygun fiyatlı bir maskaraya geçmeyi düşünüyorum.

21 ekim 2022 12:17

1357. Hayatımda bunun kadar başarılı bir maskara görmedim. Çoğu maskara gelip geçici olarak kalsa da bu maskara piyasada kalıcılığını koruyor. Bunun sebebi de ürünün kutu içinde çabuk kurumaması, kıvamı kirpiklere yayım için mükemmel isterseniz doğal gibi kalınlaştırmadan renklendiriyor isterseniz birkaç katla kalınlaştırıyorsunuz ama o zaman bile örümcek bacakları gibi durmuyor doğallık hala korunuyor gibi. Her zaman tercihim bu maskara olacak

2 eylül 2022 12:23 8 eylül 2022 15:20

1356. az önce fiyatının 125 tl olduğunu gördüm. 18 tlye aldığım günleri dün gibi hatırlıyorum ve her gün günde en az beş defa yaptığım şeyi yapıp malum kişiye ana avrat sövüyorum.

18 haziran 2022 23:36

1355. Benim kirpiklerim bırakın düz olmayı hepsi aşağıya bakıyor. O yüzden kirpikleri havada tutacak, iyi kıvıracak bir maskara önceliğim. Dolgunluk, hacim sonraki adım. Ama bu maskara aşağıya bakan kirpiklerimi havada tutan nadir ürünlerden oldu. O yüzden senelerdir kullanıyorum. Çıkarması diğerlerine göre bir tık daha sıkıntılı ama yağ bazlı göz temizleyicisi ile uzun süre bekletince kolayca çıkıyor

10 haziran 2022 16:47

1354. mükemmel rimeli çok aramış, popüler olanların (özellikle plastik fırçalıları) neredeyse hepsini denemiş biri olarak söylüyorum en iyi rimel budur.

kirpiklerim renksiz, orta uzunlukta/gürlükte ve düz. bu maskaranın normal versiyonu da fena değil ama waterproof versiyonu benim dümdüz kirpiklerimi bütün gün kıvrık tutuyor. tek tek ayırıyor, volume veriyor, simsiyah ve yoğun gösteriyor. hiçbir şekilde akmıyor, bulaşmıyor, dökülmüyor. daha ne olsun? özellikle bu loreal ve maybelline yeni bir rimel çıkarınca ben hemen gidip deneme ihtiyacı hissediyorum. en son loreal'den bir rimel açmıştım yarıda bıraktım gittim lash sensational'ı yeniden aldım ve dünya varmış dedim. öncesinde de gidip mac'in en son çok övülen rimel lash stack'a boşa para verdim. mac lash stack da fena değil ama bir lash sensational değil.

özetle düz kirpiklerim için efsane bir rimel, artık üstüne gül koklamayacağım.

20 mayıs 2022 15:35

1353. Kaç tane bitirdiğimi sayamadığım enn sevdiğim maskara İDİ.... fiyatından dolayı inanın elim gitmiyor muadil arayışındaydım o zamana kadar golden rose , beaulis gibi uygun fiyatları markaların rimellerini denedim. Ama yok gerçekten aynı verimi asla alamadım. Muadil bulma umudumu kaybetmisken ojemrujumrimelimin muadil videosu ile LYKD Exceptional Fan Effect & Curl Waterproof Maskaraya bir şans vermek istedim. Gerçekten fırçası aynı. İlk başlarda etkisi de aynıydı ancak bence lash sensationala göre hızlı kuruyor. Ancak fiyat farkını göz önünde bulundurarak kesinlikle bu rimeli sevenler lykd rimele bir şans versin. Benim gözümde akma,dökülme ve alerji yapmadı💖

(link: https://www.gratis.com/lykd-exceptional-fan-effect-curl-waterproof-maskara-yelpaze-etkili-ve-kivrim-veren-suya-dayanikli-maskara/urun/10090621?sku=10090621 Lykd rimel )

20 mayıs 2022 10:55

1352. herkes bu kadar beğeniyor ben mi süremiyorum acaba diye beni düşündürten bir ürün. ne uzatıyor ne de hacim veriyor. başka rimel almak istemediğim için kullanıyorum ama her kullandığımda da sonuçtan memnun kalamıyorum:/

19 mayıs 2022 23:53

1351. zamanında bundan başka maskara kullanmazdım tek tek ayırıyor ve güzel kıvırıyordu fakat güncel fiyatlara bakınca değer mi diye düşündüğüm için başka ürünlere yöneldim. şunu söyleyebilirim ki benim kirpiklerim çok uzun ve dümdüz o yüzden kıvırması çok önemli benim için güzel kıvırıyordu ve saatlerce şeklini koruyordu severek kullandığım ürünlerden biri

2 mayıs 2022 15:56