11. Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum ama benim kullandığımın içeriğinde c vitamini vardı. Zaten satınalma nedenim de q10+c vitamininin cildime iyi gelmesi. Acil vücut nemlendiricisi ihtiyacım nedeniyle gratiste görüp hemen aldım. 250 ml bir adet dibine kadar kullanım sonucu cildimin daha elastikiyet kazandığını hissettim. Kokusunu sevmedim. Dokusu ve sürüş sonrası yumuşaklık hissi güzel. Lakin tam sonuna geldiğim sıralar sırtımda 4 adet sivilce çıktı. İkinciyi almadan çıkmasına sevinirken, bıraktığı ize üzüldüm. Bu dönemde beslenme veya kozmetiklerimde değişiklik yapmadığım için sivilcelerden doğrudan kendisini sorumlu tutabiliyorum. Zaten aynı anda 4 sivilce çıkarmam.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
ecemd, palebarb ve 12 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
mystiko, gulo ve 6 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
henüz içerik eklenmemiş.
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (39)
- oylar (22)
- medya (1)
hymenalos
12. Uzun bir süre kullandığım sıkılaştırma kısmı falso ama nemlendirme kısmı efso olan vücut nemlendiricisi.
Bu ara çok fazla öneriliyor ünlenme sebebi de küçük gelinin kullanması sanırım.Sırrı da her gün kullanmak. E ben zaten her gün arko da sürsem aynı etkiyi yapıyor.Yine de almak isteyenler migrosa baksın bugün 30 liraydı sanırım.Bir de daha iyi performans istiyorsanız öncesinde vücut fırçası kullanın işte o zaman teniniz kadife gibi oluyor. Sonrasında sapıkça kendinizi okşarken bulabilirsiniz.
kassandra
| cilt tipi: | kuru |
| saç şekli: | kıvırcık |
| yaş: | 38 |
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | kızıl |
| kepekli saç: | hayır |
13. Ya arkadaslar sıkılaştırıcı kremlerin etki edebilecegini dusunen var mi gercekten, spor yapin spor allah akil fikir versin
Ürünü ev arkadaşım kullandı ve normal bir nemlendiriciden farkı yok klasik nivea. Bunun pazarlama taktigi kullanilarak sıkılaştırıcı diye satilmasi sahtekarlik bence
| ten rengi: | buğday tenli |
| yaş: | 30 |
| saç şekli: | düz |
14. Kokusu ve nemlendirmesi iyi, emilimi hizli onun disinda sikilastirma falan yapmiyor. Avucumun ortasina tane iki adet 1 lira buyuklugunde sikiyorum ve tum vucuduma yetiyor. Ben bu tarz kremleri hatta tum vucut kremlerimi marka veya amac gozetmeden sadece fiyati uygun oldugunda aliyorum ve birbirinden cok da farkli sonuc verdigini gormedim.
cevaplar kitabi
| cilt tipi: | yağlı |
| yaş: | 40 |
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | sarı |
| kepekli saç: | hayır |
15. Yılın başlarında duştan sonra vücuduma sürmek üzere krem ararken migros indiriminde denk gelip almıştım. 2 günde bir duştan sonra uyguladım, şu an ikinci kutuyu bitirmek üzereyim.
Evet her gün uygulamadım ama uygulasam da çok fark yaratacağını düşünmüyorum: sıkılaştırmıyor süslüler. Eğer sıkılaştırıyorsa da gözle görünmeyecek bir etki bu. Fakat nemlendirmesi çok güzel, sırf bunun için alabilirsiniz.
| kepekli saç: | hayır |
16. Ben de yaklaşık 20 kilo verdiğim için ve spor yaptığım halde dizlerimde çok hafif bir deri olduğunu farkettiğim için kullanmaya başladım. Bir diğer nedeni de beni bacaklarımı nemlendirmeye itecek bir neden aramamdı sanırım. Bende alışkanlık kazanma konusunda olumlu bir etki yaptı. Ayrıca sürdüğüm anda bacaklarımda bir gerginlik hissetmeye başlıyorum. Hiçbir şey yapmasa bile gerçekten güzel nemlendiriyor. Carrefourlarda normal fiyatı gratisin indirimli fiyatına eş bunu da söyleyeyim, alacak olanlar ordan alabilirler bence
| göz rengi: | ela |
| yaş: | 28 |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | evet |
17. Bir dönem kullanıp memnun kalmıştım. Kokusu ve nemlendirmesi harika. Sıkılaştırma etkisine gelince, krem ne kadar etki edebilir ki? Spor olmadan sıkılaşmak zor ..
kumral
| saç kalınlığı: | normal |
| saç tipi: | yağlı |
18. 2 şişe bitirip en son 400ml'lik dev kutusuna geçtiğim vücut losyonu. Gerçekten sıkılaştırıyor mu yoksa biz mi öyle inanmak istiyoruz ama kullandığım zaman bacaklarımdaki selülit görüntüsünü hafifletip pürüzsüzleştiriyor. Klasik nivea kokusu ve verdiği yumuşaklık hissini de seviyorum. Kısacası sıkılaştırma vaadinden emin olmasam bile vücudumda yarattığı illüzyonu sevdiğim için bir daha alırım. Kısa süreli kurtarıcı denebilir.
| ten rengi: | buğday tenli |
| cilt tipi: | yağlı |
| yaş: | 32 |
| cilt alt tonu: | cool |
| kepekli saç: | evet |
19. nemlendirilmeye ihtiyaç duymayan cildime, aşırı kilo kaybı sonrası oluşan sarkmaları toplamada destek olması için aldığım ürün. olumlu ya da olumsuz her hangi bir faydasını görmedim, sivilce ya da yağlanma yapmadı, kılları da arttırmadı, sıkılaştırıcı bir etkisi de olmadı.
Not: çare kuru fırçalama
| yaş: | 41 |
| saç rengi: | koyu kestane |
| kepekli saç: | hayır |
20. (bkz: nivea q10 sıkılaştırıcı vücut losyonu)
(bkz: nivea q10 sıkılaştırıcı + selülit jel krem)
(bkz: nivea q10 sıkılaştırıcı vücut sütü)
(bkz: nivea q10 sıkılaştırıcı + eşitleyici vücut yağı)
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| saç şekli: | kıvırcık |