1. Rival loves me markasının ülkemizde 3 rengi bulunan tip tintleri. İndirimsiz fiyatı 17 tl. İçinde 3 ml ürün barındırıyor. Elimdeki rengi 02 - your destiny. Daha önce hiç lip tint denemediğim için büyük bir merakla aldım. Bu kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayı beklemiyordum. Aldığım gibi çöpe atacağım bir ürün olarak gözüküyor. Öncelikle yapısı sulu boya gibi. Asla eşit dağılmıyor ve sağa sola dağılıyor. Sulu boya daha iyidir hatta çünkü eninde sonunda kurur ama bu tint asla kurumuyor. Tamamına süreyim dedim berbat bir şey oldu. Ortalara sürüp parmağımla dağıtayım dedim dudak içlerine toplandı. Fırçası zaten berbat ötesi. Kokusu öksürük şurubu gibi. En kötü özelliği ise dudaklarımı garip bir şekilde yakması oldu. Üzerinde "plumping effect" vs. yazmıyor. Dolgunlaştırma vaadi yok ki zaten dolgunlaştıran ürün yakması gibi değildi. Dudağıma iğneler batıyormuş gibi çok garip bir şekilde yanma hissettim ve hemen sildim. 3-4 kere daha denedim sürmeyi ama her seferinde sanki dudağım yaraymış da asitli bir şey sürmüşüm gibi yandı. Evet hissettiğim yanma tam olarak bu, açık yaraya asitli bir şey değince hissedilen yanma. İçerik listesi hiçbir yerde yok zaten. Sakın almayın ve aldırmayın. Hayatımda böyle berbat bir ürün görmemiştim. Para israfı resmen.
Edit: Almanca sitesindeki yorumlara baktım bu yanma hissini yaşayan başkaları da varmış. Garip gerçekten.