içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (3)
    • oylar (3)
    • medya (0)

1. Skinmaster markasının %5 ginseng içeren 20 ml şişedeki serumu. Çok basit bir içerik listesi var aşağıya ekleyeceğim, ginseng, niacinamide ile panthenol ve gliserin de içeriyor. Emilmesi çok iyi seviyede, ciltte ağırlık hissettirmiyor ve en önemlisi yaz aylarında peptitle beraber güzel bir ikili halindeler. Dibi görmek üzereyim bu yüzden yorumlarımı eklemek istedim. Eğer cildinizde biraz sarkmalar başladıysa ya da çizgilenmeleri hissediyorsanız, bunları hafifletme açısından oldukça güzel bir ürün. Ben doa kozmetik peptit ile kullandım ve etkilerini çok beğendim. Piyasada uygun fiyatlı pek ginseng serum yok, bu konuda iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Gündüz peptitle beraber de kullanabilirsiniz, tek başına da kullanabilirsiniz, bariyer ürünlerinizle de kullanabilirsiniz. Akşam rutininde ise aha+ginseng+peptit yapabilirsiniz aralarında yarımşar saat bekleyerek. Hem kullanım kolaylığı hem antioksidan olması sebebiyle severek kullanıyorum.

Ingredients (İçindekiler): Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Niacinamide, Panthenol, Glycerin, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chlorphenesin.

26 ağustos 11:58 26 ağustos 12:07

2. bir süre önce alıp kullanmaya başlamıştım bir şişe kullandıktan sonra yorumlamak istedim;

ben bu serumu önce haftada üç gece sonra da ağır gelmediğini fark ederek her akşam, matrixyl serum ile birlikte kullandım. sabahları daha yumuşak, dolgun bir ciltle uyandırıyor, gerçekten gece boyu cildin nemlendiğini hissediyorsunuz. ağırlık, akne, sebum çoğalması yaratmıyor. bunun dışında gözle görülür bir etkisi olmadı bende ama biraz da geleceğe yatırım ürünü gibi düşündüğümden kullanmaya devam ediyorum.

2.si 1 tl kampanyası ile de oldukça uyguna geliyor, bu yüzden yedekledim.

5 eylül 11:03

3. 2.si 1 tl kampanyasından denemek için satın almıştım. karma-yağlı ciltlerin de kullanabileceği uygun fiyatlı bir ginseng. her rutine girebiliyor. ben sabahları yüz temizleme sonrasındaki ilk adımda kullandım çünkü sabah rutinimdeki en az koyu kıvamlı ürün bu oldu yapısı gerçekten su gibi. benim bu serumdan gördüğüm etki cildimi sakinleştirmesi ve sivilce atakları yaşadığım dönemlerde daha sağlıklı göstermesi. fiyat performans ve 2.si 1 tl gibi kampanyalardan kesinlikle edinilebilir bir ürün pişman etmez. yine de daha genç ve sorunsuz ciltler için öğrenci dostu bir ürün diyebilirim. well-aging adına çok bir katkı sunamıyor.

16 eylül 22:32