çıldırmak üzereyim süslüler bir insan günde 500 kalori alıp nasıl zayıflayamaz?

ya bu tıbba biyolojiye fiziğe bilime insanlığa her şeye aykırı delireceğim ben artık 2 aydır günde 500 kalori alıyorum her gün mutlaka 1 saat yürüyorum 97 kilodan 95e ancak düştüm ahdjgkgkg

1. Tek yediğim salata ya salata ben daha ne yapayım

9 şubat 2022 20:33

2. süslücüm yemen lazım olabilir mi acaba? :) buraları hiç okumadın sanırım daha önce ama bu kadar düşük kaloriyle vücudunun yağ yakmak istememesi normal. Hasta olduğunla kalırsın sadece.

9 şubat 2022 20:35

3. yine de 2 kilodan çok vermen lazımdı en azından ilk 2-3 haftada. Bir doktora gidip kan baktır istersen; durumu anlatırsan zaten neye bakması gerektiğini bilir doktor.

9 şubat 2022 20:36

4. Süslü bence de bi test yaptır ama 97 kiloda günde 500 kalori beslenmek aşırı sağlıksız bir durum bununla da alakalı olabilir. Bu arada giden 2 kilo yağ değil kastır büyük ihtimalle süslüm

9 şubat 2022 20:45

5. Kitlemişsin vücudu biz bunu kaça kez anlattık...

9 şubat 2022 20:50

6. Günde 500 kalori alırsanız vücudunuz kıtlık psikolojisine girer yendiğimiz her şeyi yağmolarak tutar vücutta. Yapmayın öyle sağlıksız şeyler ya öf.

9 şubat 2022 20:51

7. 500 çok 300 almalıydın diyeceğim onu da ciddiye alıp yaparsın diye demiyorum.

asıl sen tıbba,biyolojiye,fiziğe,bilime aykırı bir insansın. internet devrinde bu kadar cahillik olmaz. insan en kötü bir araştırır ya

9 şubat 2022 20:56

8. Salata ye me yin!!!!!salata mideyi boş yere genişletmekten başka bir işe yaramaz.tabiki bu besini tüket ama ana öğününde okey.vücut yağ yakamıyor az kaloriden hasta olacaksın alık

9 şubat 2022 21:11

9. Ana öğünün yanında*

9 şubat 2022 21:11

10. Anonim 6 bilip bilmeden nasıl da özgüvenle saldirıyorsunuz insanlara ya cehil cesareti bu işte asıl. Şehrin en pahalı diyetisyenine de gittik envai çeşit test yaptıktan sonra hazırladığı programla 5 ayda 200 gram verdim üzerine bir de bunu instagramda paylaştım diye kadın üzerime yürüdü senin amacın benim kariyerimi baltalamak mı diye

9 şubat 2022 21:13