çağla şikelin saçları nasıl sizce ?

ben çağlayı çok beğeniyorum gerçekten güzel bir kadın. az önce instagramına bakıyordum aklıma geldi. sizce çağlanın saçları nasıl? biz yıllardır böyle gördüğümüz için alıştık mı yoksa esmer tenine siz sarı saçı yakıştırıyor musunuz?

1. sacinda sorun yok da dolgu botoks napmis o kendine taniyamadim

24 ağustos 2021 23:26

2. Esmer ten sarı saç kombinini soruyorum yoksa tabiki bakımlı saçları

24 ağustos 2021 23:30

3. Ben beğeniyorum ya. Esmerlere genelde sarı saç yakışmaz ama bu kadına çok yakışıyor. Hatta TLC'de çıkan bi programda Christina haack isimli bi emlakçı vardı buğday tenli olmasına rağmen onda da çok yakışıyordu sarı saç

24 ağustos 2021 23:34

4. Gayet yakışıyor bu kadın Türk olmasa alır yürürdü, bence baya farklı bi havası var. Tenine de baya gidiyor ona uygun makyajıyla birlikte

24 ağustos 2021 23:34

5. Ya esmer tene sarı gitmez anlayışı biraz eskide kaldı gibi geliyor bana. Son yıllarda sarı saç ve hatta soğuk tonlu çok açık platin saç koyu tenliler tarafından da sık sık kullanılıyor özellikle de yabancılarda. Siyahiler ya da koyu tenli asyalılar falan boyuyorlar ve güzel oluyor. Brad mondoda da gördüm kaç kere sarı saçın aşırı yaklaştığı ve teni buğdaydan koyu olan insanları. Mesele saçı dalgalanma olmadan güzelce açıp boyamak ve turuncuya kaçmamaya dikkat etmek gibi.

24 ağustos 2021 23:45

6. kötü ya kadın her şeyiyle kötü ne yaptırırsa yaptırsın çirkin bala pekmeze batır yine beş para etmez hatları erkeksi bir kere asla kadın çekiciliği yok. burada onu beğenip kendine tahammül edemeyen minicik kusurlarını bile dert eden ne güzel kızlar bu kadına bakıp iç geçiyordur kesin. Güzellik algısının yerin dibine geçtiği yerde çağla o saçlarıyla ancak cennet mahallesinde kendine yer bulur o kadar. çağla değil de o saçı burada biri yapıp fotosunu atsaydı günlerce dilinize dolardınız.

24 ağustos 2021 23:57

7. Işıkle filtre ile güzel çıkıyor. Varmı filtresi fotosu? Saça fön çekildi mi saç bakımlı gözükür ama fön yokken açılmış siyah saç çalı gibi durur. Eğer saçınızı açmayı düşünüyorsanız 15 günde 1 boyatmanız gerekir. Dip kötü görünüyor. İlla açık renk kullanmak istiyorsanız röfle yaptırın. Dipleri sırıtmaz. Gözümüze hoş görünürse yaptırırsın. Fakat kullanımı kolay değil.

25 ağustos 2021 01:01

8. gozumuz alisti ss bence. bana sakil geliyor, begenemiyorum bu kombinasyonu.

hani bir bugday ten olur, biraz bronzlasir, yumusak yuz hatlari olur vs evet sari sac yakisir ama cagla sikel bildigin esmer. ben yakistiramiyorum, asil bulmuyorum bu esmer ten-sari sac durumunu.

25 ağustos 2021 02:00

9. sarinin tonu da onemli.. bu sicak tona kacan sariyi ancak beyaz tene yakistiriyorum. sari alttonlu esmer tende iste o cennet mahallesi havasini pekistiriyor. yapilacaksa da soguk sarilar olmali bana gore.

25 ağustos 2021 02:03

10. Oha nasıl gömmüş kadını ajsjskkdldöfç gayet çekici kadın ya saçı da yakışıyor. Fiziği de taş yani ne kadar kıskançsınız be

25 ağustos 2021 08:59