çabakçor ailesi nasıl bu kadar zengin?

allah daha cok versin, olmayanlara da versin orasi ayri. sadece yeni gördüm youtube'da lüks arabalar,amerika ve türkiyede zengin bir yaşantıları var anladığım kadarıyla ben mi tanımıyorum nasıl bu kadar cok para kazaniyorlar, aileleri mi zengin?

1. Doğuşun eşi begümün babası bahçeşehir üniversitesinin sahibi yani bayaaaaa bayaaaa zengin bir babaya sahip eşi, doğuş da kayınpederi sayesinde :p

24 haziran 2019 01:50

2. Oooo baya iyi bilgi oldu bu, ben de diyorum ne is yapıyorlar acaba diye gece gece meraklandığım seye bakın ama iste yapacak bir sey yok saldılar zehri icime .d

24 haziran 2019 01:52

3. Evet benim de dikkatimi çekti 2 dadı olması ayrı ascı ayrı ama asıl o arabalar ağzımı bes karış açık bıraktı valla

24 haziran 2019 01:53

4. doğuş çabakçor’un kendi ailesinin de durumu iyi(kendi şirketleri vardı, otel de olabilir tam emin değilim ama onlar da zengin insanlar) ama tabi begüm’ün ailesinin maddi durumunun yanında kimseninkinin lafı olamaz. bir de doğuş sürekli çalışıyor hem yurtiçinde hem yurtdışında işinden de iyi bir geliri var.

24 haziran 2019 01:59

5. Peki süslüler bu kisiler youtube ile mi tanındı yoksa instagram ve eskilerin magazinlerinde falan varlar mıydı? Sonucta şak diye bu hayatı yaşamaya başlamamışlardır bu kadar para ün şöhret getirir herhalde

24 haziran 2019 02:03

6. Doğuş zaten popülerdi siz duymadiniz sanırım süslü. Begumde kendi halinde takiliyordu yine lüks yaşıyordu ama.son yıllarda sosyal medyayla iyice ortaya çıktılar. Uğur dershanelerininde sahibi oluyor begumun babası doğal olarak .d

24 haziran 2019 04:24

7. Zengin olup çabakçor soyadına sahip olmak.. üzdü