çakma converse arıyorum. herkes orijinal kullanıyo olamaz ya şu bacınıza da söyleyin nerden aldınız?

1. 200-300 liralık ayakkabı soran adama gelip "biriktir "1200 liralık al bence" demek adfasdfa

9 nisan 2022 23:41

2. hangi converse birkaç senelik kullanılıyo kırılıyo yandan arkasındaki plastik parça düşüyo...

ben snopshoes diye bi hesapta gördüm ama almadım süslü bak istersen bi. Geçen burda sorusunu görmüştüm şimdiye kadar da çakmasını almadım hiç ama zaten ne rahat bi ayakkabı ne bi şey al gitsin çakmasını

9 nisan 2022 23:42

3. Cakmasi bile 120 lira olmus bacim ne diyorsun... ben 14 yil evvel hangar diye bir ayakkabicidan 20ser liraya kirmizi ve yesil, 7 yil evvel de mavisini 25 liraya mi ne carrefourdan almistim. Sadece yesil biraz eskidi. Ucunu de hala giyiyorum.

9 nisan 2022 23:42

4. Biraz daha koyup gerçeğini al mı? Matematik terk misin a1?? çakması 150-200 orijinali 800lerden başlıyor modele göre 1500 bile var. Ne rahat ahkam kesiyorsunuz ya

Süslü instagram benimpapucum defalarca alışveriş yaptım güvenebilirsin.

10 nisan 2022 00:19

5. Dolap ve gardropsa bakabilirsiniz

10 nisan 2022 00:43

6. ya ne tekeli aga 800 olan şeyi 200e satan varsa bu normal mi sence??? torbacı sanki gizemli gizemli haller bez ayakkabı için...

10 nisan 2022 01:24

7. Ah be ortaokul lise üniversite dönemlerimde aldığım converselerimi "modası geçti giymiyorum artık" diye hayrına dağıtmam geldi yine aklıma gece gece.

10 nisan 2022 01:48

8. Ben aldım da çok istiyordum seviyorum diye aldım ama önermem ya ya çok iyi replikalari var Kadıköy çarşısında oradan alın. Bu butiğin birinden aldım bir sezon giydim sadece yazın böyle tuhaf olmuş çöküyor yani ayakkabı

10 nisan 2022 11:59

9. Süslü ben çakmasını almanı tavsiye etmem. Bir zamanlar birebir replikasını almıştım 1 ayda paramparça oldu. Çoğu çok dandik ve kalitesiz malzemeden yapılıyor. Elinde patlar yani onun yerine deichmanna falan bak bence. Hayır çünkü çakmalar da pahalı artık

10 nisan 2022 14:28

10. Yelizstore ve benimpabucum