çamaşır kurutma makinesi tavsiyesi?

selam kızlar. çamaşır kurutma makinesi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır? çamaşır makinem siemens ama çamaşır makinesinin üstünde dolap olduğu için üst üste koyamayacağım başka yerim de yok mecburen yatak odasına koyacağım kurutma makinesini.

1. Ben beko kullanıyorum bir yıldır.9kglık bir modeldi unuttum kodunu şu an.çok memnunum.gidere ihtiyacınız yok,su tankı var zaten.

6 aralık 2023 09:42

2. (link: https://www.hepsiburada.com/siemens-wq41g200tr-iq300-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000022WXWI?magaza=Final+Price&url_src=and-product-detail Siemens) in bu modelini kullanıyorum, 1 yılı geçti çok memnunum şimdiye kadar sorun yaşamadım. Haftada en az 5 kere çalışıyor ve aylık fatura 250 civarı geliyor hep. Hav toplaması, sessizliği vs ben memnunum.

6 aralık 2023 09:48

3. 9 kg Beko kullanıyoruz biz de Cok memnunum

6 aralık 2023 10:02

4. Ben de a2 nin bir üst modelini kullanıyorum Siemens iq500 olanı. Ben yakın zamanda aldım. Ama memnunum. Kurutma makinesi çok sesli çalışıyor diyenler vardı çamaşır makinesinden hiçbir farkı yok bana göre rahatsız olmadım. Kıyafetlerde çekme olmadı fakat kıyafetleri inceltiyor bence. Dokununca hissediyorsunuz. Bu kurutma makinelerinin genel sorunu bence. Hangisini alırsanız alın incelecek. O birikenlerin hepsi toz değil çünkü kıyafetten de çekiyor. Pek kimse kabul etmez ama gercek bu. Onun dışında başka yerde yerde kullanacak olsanız da su giderli olanlardan alın. Taşındığınızda gidere falan bağlatmak isteyebilirsiniz. Çünkü suyu boşaltmak bir zamandan sonra külfet oluyor. Ben gidere bağlattım.

6 aralık 2023 11:26

5. süslü biz de 2 ay önce arçelik aldık ütülü ve kokulu modelinden. o kadar rahat ki dolap kuruluğu modunda düşük ısıda çalıştırıyoruz ve sıfır kırışıklık. direkt çıkarıp askıyla asıyoruz. yaşam kalitemiz arttı yeminle

6 aralık 2023 11:41

6. 1 senedir bosch serie 6 kullanıyorum çok memnunum. Niye daha önce almamışım kendime eziyet etmişim bilmiyorum

6 aralık 2023 11:45