çatal kaşık bıçak takımı? bütün markalar aynı gibi?

bu çeyiz işi gerçekten çok yorucu. hisar'dan jumbo'ya, karaca'dan emsan'a, nehir'e hepsine baktım. hepsinde 18/10 çelik var ama müthiş fiyat farkları da var. ayırt edici olan nedir? hepsi 18/10 ise mesela pahalı olan neden pahalı? tasarıma önem vermiyorum, sade bir takım düşünüyorum. tek kriterim kaliteli olması.

1. ben nehiir kullanıyorum 1 sene önce tam bi fiyat peformans ürünüydü 12 kişiliği 500 tlye almıştım şuan nasıl fiyat bakımından bilmiyorum ama kalitesi tartışılmaz marka takıntın yoksa işini görür

8 mayıs 2023 12:43

2. karaca emsan alma valla kimden duyduysam şikayet ediyo öbürlerini bilemicem

8 mayıs 2023 12:43

3. Karaca alma süslü. Nehir aryıldız bakabilirsin. Uygun bütçeli bir şey arıyorsan. Bende günlük kullanmak için iki markadan birisini alacağım. Misafire jumbo düşünüyorum olmazsa onu da aryıldız alırım.

8 mayıs 2023 12:47

4. jumbo'yu karaca satınalmış hanımlar. ben özellikle jumbo sormaya gittiğim yer söyledi, hisar'a yönlendirdi. eski bildiğimiz jumbo değil.

hatta emsan'ı da karaca satınalmış. internette de araştırırsanız görünüyor.

8 mayıs 2023 12:55

5. Nehir aldım 3 Yıldır kullanıyorum memnunum

8 mayıs 2023 13:42

6. Kullandıkları çeliğin kalitesi farklı. Kimin kimi satın aldığı değil üretim bandı önemli olan.

8 mayıs 2023 13:47

7. Ay beni en darlayan konu. Aldım ikeadan geçtim sonunda allahın çatalı bıçağı için de zihnimi yoramam daha fazla sdhjkfmg

8 mayıs 2023 14:09

8. Jumbo aldım ask yaşıyorum koronadan önce aldım simdi uctu tabi. Bulursam linki atarım.

8 mayıs 2023 18:23

9. (link: https://www.jumbo.com.tr/jumbo-5500-12-kisilik-84-parca-catal-kasik-bicak-takimi/ Bu )

8 mayıs 2023 18:26

10. güle güle kullan süslüm. o zamandan şimdiye fiyatlar uçmuştur tabi