çeşme alaçatı hakkında beach, yeme içme tavsiyesine ihitiyacım var, ne önerirsiniz?

daha önce sorulmuş sorulara, foursquare uygulamasına filan baktım ama kafam karıştı, önerdiğiniz aşırı kazık olmayan, denizi, plajı tuvaletleri temiz beach var mıdır? bir de akşam yemeği için gidip memnun kaldığınız yerler var mı? öneriler için şimdiden teşekkürler :)

1. Before sunset’den uzak dur da nereye gidiyosan git süslüm. Bir de çarşıdaki birçok mekan akşam rezervasyon olmadan almıyor önceden ara hep gideceğin yeri

25 haziran 2019 11:35

2. Direkt alaçatı mı istiyorsunuz ? Bir de beach dediğiniz sakince denize girmek mi yoksa aynı zamanda club gibi dans edilecek bir yer mi bakıyırsunuz

25 haziran 2019 11:35

3. Anonim 1 before sunset neden kötü süslü hiç gitmedim ama merak ettim

25 haziran 2019 11:36

4. Beach ten kastım denize girip orada vakit geçirmek yani öyle happy hour filan aradığım yok aslında, ama olan yerleri de sırf bu nedenle elemem eğer tavsiye ederseniz.

Before sunset olayını ben de merak ettim bu arada :)

25 haziran 2019 11:38

5. Anonim 2 sorunuzu tam okumamışım, çeşme, ayayorgi, ılıca, alaçatı her yeri olabilir aklınıza ne geliyorsa yer olarak sınırım yok :)

25 haziran 2019 11:39

6. Aşırı kazık diyemem diğer beachlere göre daha yüksek fiyatı var. Zaten sorun fiyatı değil. Google’a before sunset şikayet yaz bi oku işte onları ben ve arkadaşlarım elli kere yaşadı. Rezervasyon oldugu Halde içeri almadılar. Arkadaşımın babası da oranın bir şeyini tanıyor işletmeci mi sahip mi bilmiyorum çağırdık onu o bizi aldı içeri. İki gün sonra tekrar gittik üç kadın görevlilerle tartıştı bizim rezervasyon kağıdımız var almıyorsunuz falan diye. Her gittiğimde kavga ettim orayla. Asla bulaşma. Aynısı başınıza gelicek o kadar eminim ki sakın sakın yani

25 haziran 2019 11:41

7. Süslü tam bir cevap olmayacak ama istersen elimde Spiaggia Grande’de %50 indirim+ücretsiz içecek için kod var. Başlığı görünce aklıma geldi 15 eylüle kadar cuma-cumartesi-pazar günleri geçerli. İstersen mesaj atabilirsin.

25 haziran 2019 11:42

8. (link: https://www.sikayetvar.com/before-sunset-beach Buyrun her sene aynı terane)

25 haziran 2019 11:42

9. (link: https://www.sikayetvar.com/before-sunset-beach/onay Rezillik)

25 haziran 2019 11:42

10. Linkler açılmıyor sanırım süslüler google’a before sunset şikayet yazınca hepsi çıkıyor oradan bakabilirsiniz

25 haziran 2019 11:45