çekim yasası uygulayan ve başarılı olan?

merhaba süslüler. çekim yasasıyla ilgili olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi yazabilir misiniz eğer varsa? sözlükte bu tip konulara ilgi duyan çok insan var birilerine faydası olur belki.

1. Ya şimdi bu çekim yasası mıydı bilmiyorum ama bir astrolog geçen yıl bu zamanlar bir fotoğraftan bahsetmişti. İçinde çeşitli imgeler olan bu fotoğrafı sürekli göreceğiniz bir yere koyun dedi. En kolayı telefon arkaplani yapmaktı. Bu fotoğraf istediğiniz şey her neyse size gelmesine yardımcı olacak dedi. Ben de arkaplan yaptım ve gerçekten inanarak yaptım. Aklımdaki istediğim şey de daha iyi, Hayalimdeki gibi bir işti. Yaklaşık 1 yıl sonra öyle bir işe girmiş oldum. Tabii 1 yılda neler neler olurdu ama bilmem böyle de bir niyetim vardı ve gerçekleşti işte.

12 mayıs 2021 23:20

2. A3 fotoğrafı atar mısın çok merak ettim

13 mayıs 2021 00:36

3. neden bilmiyorum ama bilinçli olmasa da bu olayın da çekim yasasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. twitterda yıllardır takip ettiğim (gizlinot: yıllardır aynı hesaptan takip etmiyorum, birkaç kez hesap değiştirdim her seferinde de anonim ve maks 60-70 takipçili hesaplar kullandım.) anonim bir yarı fenomen var, türk siyasi timelineında mutlaka görmüşsünüzdür. bir gün onu uzun zamandır takip eden başka bir arkadaşımla birlikte adamın kim olduğunu merak ettik ve deli gibi stalka düştük günlerce her yerden stalkladık. ama hiçbir şey bulamadık. bunun üstünden bir hafta bile geçmeden adam bana mesaj attı. (gizlinot: stalk sırasında eski bir tivitini falan da favlamadım lol) dediğim gibi hesabım tamamen anonim ve 50-60 takipçim var sadece, yakın arkadaşlarım ve random takip edenler dışında kimseyle takipleşmiyorum, timelineına düşmem imkansız ve adama da mention/dm atmışlığım ya da tivitini alıntılamışlığım yok. sonra adam bana dmden tüm akademik hayatından memleketine ve annesinin yaşadığı semte kadar her şeyi anlattı ve 50 kez istanbula yakın zamanda gelip gelmeyeceğimi sordu, buluşmak istedi. adama o stalkladığımız günler çok yoğun enerji gönderdim herhalde çok şaşırmıştım

13 mayıs 2021 01:11

4. Ayy süslülerim süper şeyler anlatmışsınız teşekkürler. Ama ben de çok hayal kuran biriyim gün içinde, yatarken sürekli hayal kuruyorum ve hep aynı şeyleri hayal ediyorum kafamda istediğim bazı şeyler ve gerçekleşmesini istediğim bazı olayla ve diyaloglar var ama olmuyor hiçbir şekilde neyi yanlış yapıyorum acaba ya da şanssız mıyım veya o şeyler kısmetimde mi yok ki? Çok mutsuzum... pano işini deneyeceğim. Telefon arka planıma ben de para sembolü koydum bir süre önce bakalım bekliyorum ne sonuç verecek. Başka hikayeler de gelir umarım.

13 mayıs 2021 01:19

5. Ay bu benim en sevdiğim sorulardan. Ben çekim yasasına, enerjiye aşırı inanan ve sürekli hayatında uygulamaya çalışan biriyim. Hayatımdaki en büyük 2 örneğini size de anlatayım.

1- aşk konusunda aşırı umutsuz olduğum bir dönemde bu durumu tersine çevirmeye karar verdim. Öncelikle enerjimi hep yüksek tutmaya çalıştım müziklerle vs. Her gece uyumadan önce hem dua ettim, hem de olumlamalar tekrar ettim "her şey istediğim gibi, güzel kapılar açık" vs vs. Tarzında. 1 ay bile geçmeden alakasız şekilde hayatıma biri girdi ve 3 yıldır birlikteyiz.

(gizlinot: Buraya kadar okuduysanız maşallah alırım jdjdkdk)

2-geçtiğimiz sene iş arama sürecindeydim. Bir türlü dönüş alamıyordum, yine tersine çevirmeye karar verdim. Bu sefer meditasyonu da ekledim hayatıma. Nasıl bir yerde çalışmak istediğimi detaylarıyla kağıda yazdım ve sakladım. Cv yollarken yine enerjimi yüksek tuttum, inanarak gönderdim. İlk mülakatta işe alındım. Şu an tam yazdığım gibi bir yerde çalışıyorum konumuna kadar yazdığımla aynı ki çok zordu bu şekilde denk gelmesi.

yukarıda yazdıklarım umarım birilerine ilham olur. Son zamanlarda hayatımda değiştirmek istediğim şeyler var, ama motivasyonum çok düşük. Enerjimi toplayıp tekrar istediklerim için çabalamayı çok istiyorum. Umarım hepimiz hayatımızda güzelliklerle ve iyiliklerle karşılaşırız 🤍

13 mayıs 2021 01:50

6. A7 öncelikle maşallah :d

Gerçekten mucizevi şeyler yaşamışsınız. Kağıda yazma olayını da deneyeceğim.

Diğer süslüm yıllardır kurduğum hayaller var o kadar uzun zaman oldu ki ama olmuyor belki hep aynı hayali kurmadığımdandır dediğiniz gibi. Bazı konularda ne istediğime tam olarak karar verip istikrarlı hayal kuracağım bakalım.

13 mayıs 2021 02:05

7. a3 seri foto yolla bacım

13 mayıs 2021 03:40

8. (link: https://twitter.com/can_yaziyor/status/1288568155623825408?s=19 Amme hizmeti) buyurun kızlar. Tweet dizisini de okursunuz, o dönemde birçok kişi deli gibi bu fotoğrafı kullanmaya başlamıştı hsjdbejne

13 mayıs 2021 07:47

9. Ayrica şimdi tarihi görünce anladım, dileğim 1 yıl değil 6 ay içinde gerçekleşmiş

13 mayıs 2021 07:49

10. A3 bu fotoyu ben de kullanmıştım ama işe yaramadı :d