çelik takı kullanan süslüler bakar mısınız?

kızlar altın alacak param yok. kolye için soruyorum. gümüş kolyelerimde kopuyor. çelik daha güçlü ama kararma yapar mı? ben bir takıp aylarca çıkarmıyorum. boynumu vs boyar mı? nerden alabilirim? ankara'da yaşıyorum.

1. İki alttaki çelik küpe sorusunu açan süslüyüm,

Çelik kararma yapmaz, paslanmaz, boynunuzu boyamaz. Metaller arasında takı olarak uzun süreli kullanıma en uygun olanlarındandır. Gümüş ve altından da kullanışlı benim tecrübe ettiğime göre.

5-6 yıldır kullandığım çelik küpelerle uyur, banyoya girer çıkarım. Hiçbir şey olmuyor. Nereden bulabilirsiniz kısmına cevap veremeyeceğim İstanbul'dan biri olarak.

17 aralık 2020 15:23

2. süslü valla bana bu kadarı bile yeter. welch çok övülüyor. oraya bakacağım. belki sizin de işinize yarar.

17 aralık 2020 15:28

3. ben welch'ten kampanyadan üç al bir öde ile üç yüzük aldım, hepsi de çok başarılı. biri taşlı, bulaşık falan yıkıyorum hiçbir şey olmuyor, taşı bile düşmedi çok memnunum. Kolyelerinden almayı düşünüyorum şimdi de.

17 aralık 2020 18:05

4. süslü baktım şimdi de bana su verilmiş demir için pahalı geldi. normal mi bu fiyatlar? dümdüz zincir alacağım 45 santim. gümüşten bile pahalı.

17 aralık 2020 18:15

5. ben üç al bir öde ile almıştım tanesi 30 küsür liraya gelmişti yüzüklerin ama fiyatlar artmış biraz. acelen yoksa ben kampanya bekle derim süslü. güzel kampanyalar olabiliyor çünkü.

17 aralık 2020 18:27

6. Çelik gümüşten ucuzdur. Site bana çok pahalı geldi. Çok sade küpe bile 99₺

İstanbulda bazı bijuterilerde kaliteli, şık tasarımlı olan küpeler(gizlinot: Yani bahsettiğiniz sitedeki sade küpelerle yan yana koyulamaz bile) var mesela, 40-60₺ falan.

Çelik bir kolyem var. Pek çok gümüş kolyeden daha şık, zarif. 30-35₺ gibi bir fiyata almıştım yanlış değilsem.

17 aralık 2020 19:25

7. Luzdemia'dan 35 liraya zincir almıştım ben çeşit çeşit, hepsi çelikti. Pandemiden önce daha sık kullanıyodum tabi ama iki senedir hiçbi şey olmadı kararmadı bile. Welch'ten bi kolyem vardı siyah kuzey yıldızı, sinciri ince diye koptu hep. Ama çelik bilekliğini aldım o da çok sağlamdı.

Morhipo'dan falan bakın bence welch'e. önceden böyle pahalı değildi.

18 aralık 2020 08:54