çevrenizdeki erkekler sevgiliniz/arkadallarınız parfüm sıkıyor mu?

süslüler bu sıcaklarda parfüm deodorant kullanmayan erkekler var ve hep bana denk geliyor ve ben kokuya çok takık bir insanımdır. temiz koksa yeter. sevgiliniz veya erkek arkadaşlarınız kokularına dikkat ediyor mu. siz bu durumu önemser miydiniz? ben bir erkekten parfüm kokusu almaya bayılıyorum.

1. Abim, babam, sevgilim parfüm delisidir. Abimle sevgilimin parfüm zevkini beğeniyorum da babam eve girince iştahım kaçıyor. Bazılarının parfüm kullanmaması daha hayırlı bence.

25 haziran 2020 15:25

2.  Ben aşırı önemsiyorum süslü. Güzel kokan insan görünce modum yükseliyor. Benim bazı erkek arkadaşlarım sürekli sıkar bazıları sıkmaz. Parfümler artık çok pahalı şeyler değil ucuz temiz bi koku bulabilir herkes diye düşünüyorum. En kötü roll on sürsün bari 10 tl.

25 haziran 2020 15:27

3. Sevgilimi öperken bir kez parfüm kokusunu o kadar çok abarttım ki şöyle güzel kokuyorsun böyle çekicisin bilmem ne diye, evde bile parfüm sıkmaya dikkat etmeye başlamıştı birlikteyken.

25 haziran 2020 15:30

4. Koku tabii ki çok önemli süslüm. Eşim eve gelir gelmez duş alır ve evde de olsa parfüm sıkar. Dışardayken de 3 4 saatte bir yeniler o da takık biraz kokuya

25 haziran 2020 15:32

5. benim esim de parfum kullanir ama deodorant falan asla kullanmiyor. alip koyuyorum ama yok kullanmiyor. acikcasi her gun dus aldigi icin cok takmiyorum ama boyle de modeller var iste :d parfum cok sever mesela, bitince hem yenisini koyar.

25 haziran 2020 16:00

6. Erkek arkadaşım kullanıyor ama babam hiç kullanmaz

25 haziran 2020 16:00

7. Duş jeli ve deodorant kullanıyor,erkek arkadaşım bi ara parfüm ve deodorant i abartmıştı seviyorum diye. Şimdi kurtuldum çok şükür dus jelini tercih ediyorum erkeklerin çok güzel kokuyor.evdede zaten babam da kardeşim e sürekli kullanır. Tabiki de önemsiyorum

25 haziran 2020 16:07

8. Of yaaaa bana neden böyle tipler denk geliyor ühühüh

Süslüler geçen gün fethiyeye bi flörtümün yanına gittim 2 gün kafa değişikliği. Yani ikimiz yazlıkta gezeriz eğleniriz diye düşünüyodum. Tabii çok sıcak dışardan eve geliyoruz terli ben duşa atıyorum kendimi. O banyoya girmiyor ve leş gibi kokuyordu. Yemin ederim hayatımda yaşadığım en kötü tecrübeydi yanına yaklaşamadım çok soğudum hemen evime dönmek istedim. Oof of hatırlamak istemiyorum. Dün gece de bir arkadaşmla denk geldm o da parfüm falan kokmuyordu. Of ya kış olsa neyse de yazın ne bileyim..

25 haziran 2020 16:55

9. Temiz ağız yapısı ve vucudla bütünleşmiş erkek parfümü sıkan birine sırf bu yüzden aşık olabilirim.

25 haziran 2020 17:36

10. Babam duştan çıktığı anda bile ter kokmaya başlayan bir insan buna rağmen asla deodorant kullanmıyor :(

Erkek arkadaşım ise koku olayına baya takıntılı, o kullanıyor sürekli

25 haziran 2020 18:45