çeyiz için iç çamaşırı alışverişi, hangi ürünler kullanışlı ve seksi?

süslüler indirim buldukça çeyiz alışverişine başladım. yanlış anlaşılmasın ortaya falan serecek değilim ama evlenirken birkaç parça bir şey olsun istiyorum. elimde bolca penti lotus sütyen ve yine aynı markanın şirin hipster kilotları var. şöyle sevişirken giymelik kendimi içinde seksi hissedeceğim ne alabilirim? o tüller elbiseler jartiyerler gerçekten kullanışlı oluyor mu alınıp kenarda mı kalıyor? bir dünya masraf var malum kullanmayacağım şeylere para ayırmak istemiyorum. (38 beden hafif balık etli insanım kalçam büyük sadece belki kıyafet seçimine etkili oluyordur.)

1. Marks and spencer, intimissimi veya victoria’s secret’a bakabilirsiniz.

11 mayıs 2018 20:58

2. Teşekkürler süslü cevaplarınız için ama daha çok tarz olarak sordum. Yani babydoll mu, dantelden sütyen külot takımları mı, saten gecelikler mi vs. Daha seksi gözüküp kullanışlı oluyor. Binbir çeşit ürün var karar veremedim.

11 mayıs 2018 21:08

3. Babydoll, gecelik vs bence hic kullanisli seyler degil. Dantel ic camasiri takimlari alabilirsiniz belki. Intisimissi’yi cok begeniyorum ben

11 mayıs 2018 21:11

4. O kismi size kalmis suslum. Begendiklerinizi deneyin vucut tipinize hangisi uygun, hangisinde rahat ve seksi hissediyorsunuz siz karar verin. Sahsen babydoll bana hic yakismiyor o yuzden almayi dusunmem ama cok seksi duran kisiler de var. bir de sevgiliniz ozellikle belli bir seyden hoslaniyorsa ona yonebilirsiniz. Mesela benimki jartiyer, topuklu ayakkabi vb seylere merakli o tarz alisveris yapiyorum. Zaten aslina bakarsaniz bir kere baslayinca ustunuze cok uzun sure kalmiyor da :))

11 mayıs 2018 21:14

5. Teşekkürler süslüler.

Erkek arkadaşıma sordum ne düşünüyorsun diye onun için bir şey ifade etmiyormuş. Kıyafeti umursamam diyor seksi gelmiyormuş. senin hoşuna gidiyorsa al hangisini giymek istersen dedi. Ben de madem öyle boşa para saçmayayım diye düşündüm size sordum işte :) Denemeye müsaade ettiklerini bilmiyordum iç giyim olduğu için bir deneyeyim ben madem. Dediğiniz markayı da duymamıştım bile hemen onu araştırmaya başlıyorum.

11 mayıs 2018 21:34

6. ben hiçbir erkeğin babydoll gibi şeylerle tahrik olduğunu sanmıyorum ya. öpüp koklayıp dokunmak varken bi file çorap gibi şeyin içinde memeleri görmeleri aslında hoşlarına bile gitmiyor olabilir.

siz kendinizi neyin içinde seksi hissediyorsanız onu alın. sonuçta üstünüzden illa ki çıkacak hepsi :)

11 mayıs 2018 22:35

7. (yazar: kepoley) teşekkürler gerçekten bi rahatlama geldi :) sevgilim de benzer şeyler söyledi ama normalde bol bol alındığı için kendimi garip hissetmiştim. Hiç mağazadan da bakmamıştım online alacaktım ama denemeyi düşünüyorum artık, içinde iyi hissettiğim birşeyler olursa kendim iyi hissettiğim için alırım.

11 mayıs 2018 22:57

8. bu biraz size de bağlı. bazıları alıp kullanmıyor bile ama ben kendimi bildim bileli iç çamaşırlarımı çeşit çeşit alırım. lisedeyken bile pembe, siyah, dantelli vs şeyler alır giyerdim, hatta tangalarım bile vardı :) ben özellikle yazları gece yatarken pamuklu pijama yerine saten şort askılı takımları çok kullanıyorum. seksi de oluyor. jartiyer giydiğimde ben bile kendimi seksi hissediyorum. tanga, bralet, jartiyer, brazilian külotlar alabilirsiniz.

file çorap, ince siyah çorap +1 bunları jartiyer çorabı şeklinde de alabilirsiniz. üstleri kendinden silikonlu olanlardan alırsanız jartiyer kemerini takmak istemeseniz de kullanabilirsiniz.

12 mayıs 2018 00:44

9. dantelli braletleri ben de + larım bu arada. defactoda ve lcw de filan inanılmaz güzel modeller var. h&m gibi yerlerde 100 liraya satılanların farklı renklerini ben defactodan buldum kalıpları da çok güzel. bu soruyu okuyan herkes baksın valla renk renk giyeriz kızlarrr

12 mayıs 2018 12:25

10. (yazar: kepoley) gerçekten süper bilgi. Benim günlük kullanımda da çok hoşuma gidiyorlardı ama fiyatları fazla geliyordu. Ben alıp şimdiden kullanmaya başlıyorum defactodan.

12 mayıs 2018 13:37