çiçek almayan sevgili, ben mi çok şımarığım?

sevgilimi terk etmiyorum çünkü beni çok seviyor ve bende onu çok seviyorum. zaten hem fiziksel olarak hem de mental olarak benim ruh ikizim gibi. ama artık bana hiç çiçek almıyor. ilk buluşmamızda almıştı. ilk kez yemeğe çıktığımızda aldı. ilişki iki senelik son altı ayında çiçek görmedim hiç. beni sevdiğini biliyorum ama çiçek istiyorum. çiçek istediğimi söylemek de istemiyorum yine de. ne yapılır ki böyle bir durumda.

1. Askım twitterdan sürekli çiçek fotosu beğen bakıyosa oraya alır hsjdjdjd son 1 senedir her istediğimi böyle aldırdım çünkü 🥺🥺

15 ağustos 2021 17:44

2. bir şeye iteklemek istemiyorum onu, çiçekleri sevdiğimi biliyor da. odunlaştı da diyemiyorum çünkü bana yemek yapıyor her hafta. tek sorun çiçek. yolda elinde çiçekle geçen kız gördüm geçen onun yanındayken içime bir şey oturdu.

15 ağustos 2021 17:48

3. Bu iteklemek değil adam durup durup çiçek alsam mı diye düşünmez senin hoşuna gittiği hatırlatılınca gidip alır vahiy mi gelicek

15 ağustos 2021 18:01

4. Allah başka dert vermesin gerçekten.

15 ağustos 2021 18:05

5. Keanu da bana hep alır

15 ağustos 2021 18:24

6. Seni cepte gordugu icin artik almiyor basta seni elde edebilmek icin caba gostermis sonra birakmis. Her an gidebilecegini hissettirmen lazim ki diken ustunde dursun seni el ustunde tutsun

15 ağustos 2021 19:15