"çirkin şansı" tabirine inanıyor musunuz?

sb

1. Hayır. Çirkin ya da değil, iletişim becerisi yüksek aurasi olan, insan ilişkileri iyi kişiler kazanıyor her alanda bence. Güzel/yakışıklı olan ve bunun farkında olanlar burnundan kıl aldırmıyolar. Nereye koysan bi sure sonra sıkılırsın bu tiplerden ne olursa olsun.

21 şubat 2022 19:49

2. Çirkin şansına değil de auraya inanıyorum yazmaya gelmiştim

21 şubat 2022 19:52

3. Çirkinin sansina degil de genel olarak sansa inaniyorum. Bazi insanlar mesela daha hizli ve daha konforlu islere kabul edilirler cok issiz kalmadan ya da ne bileyim cok iyi evlilikler yaparlar, cok iyi arkadaslara sahip olurlar. Ama onlarla ayni seviyede ve cok benzer baska insanlar hicbirine sahip olamayabiliyor ilginc bir sekilde. Ben buna sans diyorum o zaman.

21 şubat 2022 19:58

4. Aura falan boş çirkin açısından bakarsan onu güzelin önüne geçiren şey de ikna kabiliyeti ve ödün vermesi güzel olan aman ben seni mi Çekçem der ama çirkin a canım aşkım diye diye susar. Ayrıca yurdum erkeğine 2. Annesi gibi verir gazı aslansin diye genelde bunları yapıyorlar çirkin şansı var denilenler.

21 şubat 2022 20:14

5. allah çirkin şansı versin diyen bir insanın tırt olmama ihtimali yoktur. öyle bir şey olsa bende olurdu, inanmıyorum çirkin şansı diye bir şey olduğuna. güzellere bakıyorum çoğunluğunun işi gücü rast gidiyor. bazıları güzel olup hitler kadar kötü kalpli olabiliyor. bu durumda hep allah çirkin şansı versin diye mastürbasyon yaparlar çok gördük. hayır canım çirkinlerde şans yok sen malsın. sen de güzel olan diğer hemcinslerin gibi iyi olduğunda şirinleri görebilirdin.

21 şubat 2022 21:09

6. ülkenin çoğu çirkin zaten. şanslı çirkinlerin şanslı güzellerden daha fazla olması tesadüf değil.

21 şubat 2022 22:15

7. Hayır sadece çirkinlerin başına gelen en ufak güzel bir şey bile çok görüldüğü için bu lafı kullanıyorlar. Güzel şeyleri çirkinlere yakıştıramamak bu.

21 şubat 2022 23:01

8. Hayır inanmıyorum. Genelde bu sözün öznesi kadınlar gayette seksi, iletişimi yüksek, neşeli, çekici ve iyi kalpli oluyorlar. Kiskanclarin göt yanığı.

22 şubat 2022 00:52

9. Yukarıda söylenmiş ben de tekrar edeyim; bir güzelin sahip olması gereken mutluluğa çirkin eriştiği zaman, bu insanlara çok tuhaf geliyor ve buna da çirkin şansı diyorlar.

Çünkü bir çirkin çok mutlu olmamalı, çok iyi imkanları olmamalı, bir güzelin seçebileceği nitelikte bir adam tarafından sevilmemeli/sevmemeli.

Çirkinler bunlara sahip olunca göze aşırı batıyor. Ve tam tersi bir güzel mutlu olmadığında, başına bir şey geldiğinde bunun güzele bir haksızlık olduğunu düşünüp "Allah çirkine veriyor ama güzel mahrum, vay vah vah" triplerine giriyorlar. Bir temenni olarak da çirkin şansını(!) güzele diliyorlar.

Hic ama hiç hazetmediğim bir kalıp

22 şubat 2022 07:26

10. güzel sayılırım iletişimim yüksek neşeliyim çekiciyim aşırı iyi kalpliyim ama şanssızım bazı insanlar bahtsızdır ne bileyim yıldızı düşüktür kısmeti kapalıdır. şansın çirkin yüzle güzel yüzle alakası yoktur. güzel baht vardır bu da herkeste yok işte nalet olsun

22 şubat 2022 13:45