çirkinlik anılarını anlatır mısınız?

çirkin olduğunuzu söyleyen birisi ya  da çirkin hissettiğiniz bir anınızı anlatır mısınız?

1. lise sondayken arkadaşımla akşam etüdüne gidecektik yağmur yağıyordu kardeşim de bizimle gelecekti "abla bu yağmur asit yağmuruymuş" demişti. ben de şakalaşıyoz diye "aaaa yüzümü kapatayım gelmesin yüzüme, yanar güzel yüzüm" demiştim. arkadaşım demişti ki "ya bi sey sorcam sen güzel mi saniyosun kendini ciddi ciddi"...

11 ağustos 2020 20:35

2. Lisede okulun yakışıklı ve popüler çocuğuyla beraberdim. Ben de çok güzel değilim ama çirkin de değilim. Yani sevimli, ortalama bir tip olduğumu düşünüyorum. o zamanlar onun bi arkadaşı demişti ki çuval mı geçirceksin napcaksın bunu. Bana da nasıl iyi davranıyordu görseniz. O kadar üzülmüştüm ki, travma olmuş resmen. Dünyada kimin ölmesini istersin en çok deseler onu seçerim. Sonra sevgilim ben balık etli kız seviyorum dediğinde, sınıflarından bir kız belli oluyor demişti. o zamanlar 1.60 a 50 kiloydum. Şimdi de hep beni birilerinin yanına yakıştırmayacaklarından korkarım. Yüzüne bakılamayacak kadar çirkin değildim, öyle olsa o çocuk cidden bana bakmazdı. Hep en popüler, yakışıklı tiplerle oldum bir şekilde, amaç ergenlerin düşündüğü gibi cinsellik de değildi çünkü o yaşlarda karşıydım. Yüzüme yüzüme yakışıklı bir erkeğe yakışmadığımı belirtmekten çekinmedi kimse. Sadece onların güzel, havalı standartına uymuyordum halbuki.

11 ağustos 2020 20:36

3. ortaokulda benden hoşlanan biri vardı ben başka birinden hoşlandığım için karşılaştığımızda falan arkadaşça konuşurdum. çok muhabbetimiz yoktu yani. bi gün parka çıkmıştım arkadaşlarımla buluşmaya. bu ve bunun yakın serseri bi arkadaşı bi bankta oturuyorlardı. bana seslendiler. gittim selam verdim sonra bakıp gülmeye başladılar. ben de noldu dedim o ana kadar gülüyordum. sonra benden hoşlanan çocuk bıyıklarını kes diyip ikisi birden gülmeye başladılar. tepkim ne oldu bilmiyorum ama özgüvenimi etkileyen bir olaydı o zamanlar için. kıllı bi çocuktum bunu biliyordum zaten ama o an yüzüme karşı hönküre hönküre gülmeleri canımı çok acıtmıştı. kendimi iğrenç hissetmiştim.

11 ağustos 2020 20:37

4. bir de ortaokuldayken bi resim hocamız vardı (erkek). resim dersinde etkinlik yapıyorduk öğrencilerin yüzüne sulu boyayla resim çiziyordu. bana resim senin yüzünü kurtarmaz diyip benim yüzüme resim yapmamıştı. en yakın arkadaşım üzülüp kendi yüzüme gül çizmişti :'(

yine aynı hoca herkesin portresini çizerdi benimkini ısrarla çizmezdi. bir gün zor bela ikna ettim sandalyeye oturdum resmimi çizdi bitirdi yanına gittim nasıl olmuş hocam dedim, maymun gibi çıktın demişti. bakmıştım cidden maymun gibi çizmiş zjdbhxbxbdjzndjxjssxbhshzvs

ruh hastası pislik ya küçücük kıza bu travmalar yaşatılır mı?

11 ağustos 2020 20:40

5. "agzin kapaliyken iyisin de sen sakin gulme"

Hala rahat rahat gulemem.

11 ağustos 2020 20:44

6. anon4 off beni affedin ama çok güldüm o salak hocanıza. ama sizin de güldüğünüz yere güldüm valla :( böyle bi hadsizliği nasıl yapabiliyolar ya valla bi çocuğun başka bi çocuğa yapmasını anlayabiliyorum az da olsa çocukluktaki o zalimlikten ama yetişkin birinin bi çocuğa bunu yaşatması. hakikaten hastalıklı biriymiş.

11 ağustos 2020 20:46

7. Neden merak ediyorsunuz?

11 ağustos 2020 20:54

8. A4, o arkadaşınızın yüzüne bir tane çarpmak istedim umarım hala görüşmüyorsunuzdur.

11 ağustos 2020 21:14

9. a6 nolcak ya gül süslüm ben de bu maymun olayını hatırlayıp gülerim arada sbbsbzjs

a11 o yıl koptuk zaten süslü daha da görüşmedik şu an nerde ne yapıyor bilmiyorum bile

11 ağustos 2020 22:18

10. lise sonda bi arkadaşım senin kadar çirkin olsam intihar ederdim demişti.

11 ağustos 2020 22:23