ben. uzun süredir takip ediyorum kendisini. çift aşamalı temizlik, aktif içerik ve asit kullanımı, kimyasal peeling vs meseleleri hep kendisinden öğrendim ve rutinimi yıllar içerisinde cildimle uyu sağlayan ürünlere göre oturttum.
şu an kullandığım celenes yüz yıkama jeli, ziaja manuka tonik, celenes nemlendirici, isana hyaluron aktiv serum, by wishtrend mandelik asit tonik, missha'nın güneş kremleri komple kendisinin önerileri üzerine aldığım ve çok memnun kaldığım ürünler. yine en sevdiğim ürün olan revolution niacinamide serumu kendisinden duydum ve önerisi üzerine aldım cildime o kadar iyi geldi ki.
ancak tüm bunlar önerdiği her ürün sizde harika işe yarayacak demek değil. zamanla deneye yanıla hangi ürünlerin sizde işe yaradığını hangilerinin etkisiz olduğunu fark ederek gitmek gerekiyor.
mesela glikolik asitten de çokça bahsettiği videoları ver çisem'in ama bende glikolik asitli ürünler hiç fayda sağlamadı. tonik olarak ve ayrıca krem olarak kullandığım dönemler oldu ama hiçbir olumlu etkisini göremedim. ürünleri bitirdikten sonra da bir daha tercih etmedim bu içeriği.
ben uygun fiyatli urun onerilerine guveniyorum. cok alerjik cildim var ve yillar once ondan izledigim videolarla aldigim urunleri kullaniyorum hala.
aiiy cevaplara bak hemen takibe alıp videolarını izleyeceğimm
ya pardon da bu kadın dermatolog mu ki onun önerileriyle cildinizin fark yaratmasını bekliyorsunuz? Tek işi youtubeda sürekli yeni ürün deneyip sponsorlu ürün videosu çekmek olan insanlara bu kadar önem verip onların önerdiği ürünleri almak için çırpınanLarı gördükçe bizden neden bir şey olmuyor daha iyi anlıyorum.
bizden neden bir şey olmadığını anlamak için kendi yargılayıcı üslubuna bakman yeterli a3 çok zorlamak istemeyiz seni
Ben. Yani zaten çok sorunlu bir cildim olduğunu söyleyemem. Ama artık burnumdaki gözenekler daha iyi durumda en önemlisi cildim cansız değil. Daha parlak ve canlı duruyor. Ama bu demek değil her önerdiği ürün bana yaradı. Mesela cildim C vitaminini hiç sevmedi benim. Biraz bilgiyi süzüp, cildiniz ne istiyor neye ihtiyacı var ona göre bir eurin oluşturmak. Bazen çisem'in rutinleri karışık olabiliyor. Benim çift aşamalı temizlik, tonik, tek 1 tane serum, krem şeklinde. A6 hemen insanları ay bizden bir şey olmaz diyip insanları küçümseyeceğine git ötede oyna bence. İzlemediğiniz, bilmediğiniz insanlarla ilgili yorum yapmak ne güzel iş yahu. Çisem çoğu içeriğe gerçekten hakim, araştırıyor, makale okuyor ve makale linklerini paylaşıyor, dermatologlarla konuşuyor. Birlikte videoları dahi var. Yani körlemesine 2 kere ürünü kullanıp öneren bloggerlarla karıştırma bence.
çisem ilk başta biraz karmaşık gelebilir arşivi çok geniş, yağmur vardar'a bakmanızı tavsiye ederim benim çok büyük problemli bir cildim olmadığı için yağmur bana yetti
Anon 6, çisem çakır'ın türkiye'deki dermatologların yarısından fazlasını cebinden çıkaracağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Dermatologların ürün bilgisi ve kombinasyonu baya baya kötü. Çok büyük kısmı da kendi anlaştığı markalar haricinde ürün falan önermez. Dermatologlar benim için no anam no.
Cisem'i izlemeyi birakali baya oldu. Fakat kendisinden çok şey öğrendim. Icerik bilgisi, güneş kremi çeşitleri ve ürün yorumları sayesinde cildimi baya bi toparladım ben. Ama benim favorim burtegram. Kadın mükemmel ama video pel çekmiyor :-/
Cilt konusunda en iyi tavsiye verenler bu konuda çok merakli olup araştıran insanlardır. Hayatın her alanında olduğu gibi
anonim 9, izlemeyi neden bırakmıştınız çisem'i?
Sıkıldım :-/ hep aynı şeyleri izlemekten sıkılıyorum ben. Bir de insan icerik konusunda, cildi konusunda bilgilendikçe kendi göbek bağını kesmeyi biliyor. Ayrıca dermokozmetike epey bi merak sardım. Ara ara favori ürünler videosu ya da yıl sonu videolarını yahut önüme düştükçe izliyorum tabi. Ama çok sıkı takip etmiyorum artık.