çocuk sevmeyen ve düşünmeyen kadın?

evli veya bekar, hatta hayatınızda birinin olup olmadığından bağımsız olarak çocuk görünce içi giden, çocuk isteğiyle yanıp tutuşan kadınlardan mısınız? öyleyse bu isteğiniz ne zaman artış gösterdi?

1. 27 yaşındayken. Öncesinde asla istemiyordum. 32 yaşındayım ve tüp bebek tedavisi görüyorum şimdi. Kader diyelim.

10 nisan 2019 23:28

2. süslücüm ben bekarım ama kocadan ziyade çocuk istiyorum yok böyle bir sevmek.18 imdeyken evlenirim çocuk yapar boşanırım çocuğuma da ben bakarım gibi manyaklıklarım vardı hatta.Şimdiden dizdim ona okuyacağım kitapları,masalları, izleteceğim eğitici çizgi filmleri :)

10 nisan 2019 23:29

3. 30 yaşında

10 nisan 2019 23:34

4. Anonim 2, gönlünüze göre olsun süslüm. Umarım bebeğinizi kucağınıza almak da nasip olur.

10 nisan 2019 23:37

5. Anonim3 inanırım süslü. Benim de çocuk yapmak için evlenen bir arkadaşım vardı çünkü :)

10 nisan 2019 23:39

6. İnsanların kendi çocuğunu sevdiğine inanmamak, katlandığını düşünmek bana biraz abartılı geldi gingersaman. İnsanın kendi çocuğuna beslediği sevginin nasıl birşey olduğunu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama yeğenim var onu çok seviyorum mesela. Farklı birşey katlanmak değil. Birşey olsa kendinden önce onu düşünebilecek, onu koruyabilecek bir içgüdü, öyle bir sevgi.

Bu arada başlıktaki kadın benim. ne kadar yeğenimi sevsem de kendi çocuklu versiyonumu hiç düşünemiyorum ve hiç çocuk hayalim olmadı. 29 yaşındayım. Çocuklara ve hayvanlara özellikle merhametliyimdir. Ama çocuk yapma isteği, sevgisi oluşmadı hiç bende. Çocuklu kadınları görünce tek hissim acıma oluyor. Bundan gurur duymasam da.

10 nisan 2019 23:47

7. Bakın benden çok iyi anne olur mesajı vermek için çocuk sevme taklidi yapmak mı? Bilemiyorum bana çok abartı geldi. Her çocuk değil ama kimi çocuk bana inanılmaz sevimli gelir, kokusu bile güzel olur, gülümsemesi muhteşemdir, beynine hayran olurum kimi çocukların. 1 yıllık evliyim, şuan çocuk düşünmüyorum ama bunun sebebi akşam kanepede uyuyakalma gibi alışkanlıklarımdan vazgeçmeye hazır olmamam. Çocuk seviyorum kendi çocuğum olsa muhtemelen çok severim ama zor geliyor Kendime bile düzgün bakamıyorken... hem çocuğa bakmanın en kolay yanı fiziksel bakımı, psikolojik bakımı ise ciddi bilgi istiyor her önüne gelen anne baba olmasa keşke...

10 nisan 2019 23:57

8. Anonim 4, anlık bir katlanmadan bahsediyorsunuz. O normal, her saniye deliler gibi sevmekten söz etmiyoruz bence

11 nisan 2019 00:12

9. Anonim4 daha böyle sevimli bebek falan gelmişti aklıma katlanma dendiğinde, şimdi sen tasvir edince canlandı o ağlama sahnesi gözümde ve hak verdim. Gerçekten bunun bir versiyonu bir kuzenim var da evlerden uzak.

11 nisan 2019 00:13

10. Süslü o kadar düşünen zaten kesin vazgeçer çocuk yapmaktan ashkagj. Benim sadece çocuk için gece uykumdan vazgecebilecek miyim sorusunu sormam yeterli. Biraz bir istek gelse o an yok olur. Hoş Düşünmeme gerek yok, duygu olarak da uzağım.

11 nisan 2019 00:25