yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    18 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    çok kötüyüm izmir'de önerebileceğiniz iyi dermatolog ve estetisyen var mı?

    ilerleyen zamanlarda geriye dönüp okumamak için soruyu yoruma yazıyorum.

    1. Psikolojik bir problem olabilir mi? Bir yakınınızın fikirini alsanız.Cildiniz bahsettiğiniz kadar kötü olamaz. Kendinize olan bakışınız bozulmuş bence.

    8 kasım 2018 15:06

    2. Süslü beslenmen nasıl? Abur cubur çok yer misin? Bunlar mesela benim cildimi direkt etkiliyor ama dayanamıyorum yiyorum örneğin 

    8 kasım 2018 15:23

    3. izmir'de novar polikliniğini duymuştum ama hiç gitmedim süslüm. bir araştır istersen.

    8 kasım 2018 15:36


    4. @8 teşekkür ederim bakıcam. Başka önerisi olan var mı?

    8 kasım 2018 15:40

    5. Tekrar merhaba.Uzman değilim ama psikoloji eğitimi aldım bir süre. Anlattıklarınız sizde bir rahatsızlık olduğunu düşündürdü bana. Samimiyetine inandığınız bir atkadaşınıza sorun mesela şöyle bir işlem yaptıracağım ama sence gerek var mı diyin, gözüme çok batıyor falan dersinş. Tepkilere göre bakarsınız. Ama bana yaptırsanız da mutlu olmayacaksınız gibi geldi.

    8 kasım 2018 16:11

    6. @14 teşekkür ederim, arayıp bilgi alacağım.

    8 kasım 2018 16:33

    7. Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, önerilerin hepsini inceleyeceğim. Dermatolog önerisi olan var mı peki?

    8 kasım 2018 17:31


    8. Ben Alsancak'ta Dr. Nermin Filizci Varılsüha'ya hydrafacial kampanyası için gitmiştim bu yaz. Ekstra sac derimde ve ellerimde de sıkıntı vardı, muayene ücreti 250 TL idi ama sanırım Eylül itibariyle arttı. Hydrafacial da kampanya kapsamında 3 seans 1.000 TL idi ki normalde seans basına 500 istiyorlarmış. Ben hizmetlerinden memnun kalmıstım ama 1 kere görüştüm işte, yani gereksiz olanları eler ya da paragöz değildir vs gibi yorumlar yapamam ne yazık ki çünkü bilmiyorum. ama güzellik merkezlerindense daha dermatologa güvenmeyi tercih ederim. geçmiş olsun.

    8 kasım 2018 17:47

    9. Ben de yaklaşık 2 yıl süren akne problemiyle uğraştım, ergenlikten sonra olduğu için ergenlik aknelerine göre çok daha zorluydu. Doktora gitmedim, asit vs birçok pahalı ürün kullanarak cildimi toparladım sonunda. Burda güzel doktor önerileri verilmiş kesinlikle gidin. Kendinize zaman tanıyın cildiniz hemen düzelmeyecek, sabırlı olun tedavi sürecinde ve aksatmayın. Emin olun karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Sivilce tedavisinde en önemli faktör sabretmek, sonrasındaki lekeler için de yine sabır, zamanla solacaklar. Çok geçmiş olsun.

    8 kasım 2018 19:11

    10. İnanın yazdığınızı okurken, 7 ay önceki halimi gördüm. Öncelikle dermatolog önermekle başlayayım. Nermin Filizci Varılsüha, Alsancak’ta özel bir kliniği var. 7 aydır sivilce tedavisi görüyorum ve şu an çok iyiyim. Gitmeden önce cildim o kadar kötüydü ki resmen depresyondaydım ve kendimi aynalarda görmek istemiyor, dışarı çıkmak istemiyordum. Şunu da belirteyim ücreti 250 tl. En azından bi kere gidip bi şans verin eğer bütçeniz uygunsa. Onun dışında acil şifalar diliyorum. 

    8 kasım 2018 20:23