çok pahalı olmayan bir marka çanta alacak olsanız hangi marka hangi model olurdu?

bütçe max 10.000 tl

1. 10.000 tl ikonik bir marka için çok az maalesef; bu nedenle ben bu bütçeyi beymen in kendi markasından birkaç çanta alarak dağıtırdım

23 ocak 2024 16:10

2. ss zaten birkin gibi  i k o n i k  çanta alabilecek olsaydı buraya başlık mı açardı ya haha. bence beymene falan bakın orada kendi markasından çanta bulursunuz. ben derimodun çantalarını da seviyorum kendi bütçeme uygun aralıkta olduğu için.

23 ocak 2024 16:39

3. Niye bu kadar garipsediniz ki bilmeyen birisi sorabilir laf sokacak bir durum yok ki? Benim de o kadar pahalı çantalarım yok ve merak edip bakmıştım fiyatlarına. Zengin değilim linçlemek için uğraşmayın boşuna svshdjlflf

23 ocak 2024 16:42

4. beymen club, lacoste, tommy hilfiger, manc, massimo dutti, longchamp, matraş ilk aklıma gelen markalar oldu.

ikinci el tod's, coach falan da bakabilirsin

23 ocak 2024 16:50

5. Susluler guess nasıl bir marka sizce çantalar açısından?

23 ocak 2024 18:02

6. A1, ss bütçesini belirtmiş "marka" çanta sormuş. ikonik dediğiniz çantalar zaten herkes için ulaşılabilir değil, ss ikonik çanta sormamış ve ön gördüğü bütçeden de çok uzak ya, siz de alakasız bir şekilde "o paraya ikonik çanta olmaz" demişsiniz ondan garipsemiş diğer anonimler. Hani elma almak istiyorum diyene "o Paraya mango olmaz" demişsiniz.

23 ocak 2024 18:43

7. e tamam chanel, ysl olur mu olmaz marka çanta deyince insanın aklına bunlar gelebilir ve fiyatını bilmeyebilir beymen al demişim yanlış bir şey yok ki niye bu kadar gocundunuz ben anlamadım buluttan nem kapan kitle yine linç edecek kurban arıyor

23 ocak 2024 19:10

8. ben olsam derimod'un desa'nın hakiki deri çantalarından alırdım. çok güzel ve klasik modeller var.

23 ocak 2024 19:21

9. guess 2023te cizgisini cok degistirdi o eski varos havasi yok imaj degisikligine gidiyor marka. ben begeniyorum cantalarini. ve coach +1 indirimde guzel fiyatlara dusuyor

23 ocak 2024 20:41

10. Yerli tasarımcılara göz atın. Manu atelier, panthera commune, beauty omelette ilk aklıma gelenler. Bir de amerikada populer bi marka var jw pei diye, fiyatları uygun sayılır. Selena gomez en son golden globe da bu markanın kırmızı taşlı çantasını taktı. Ulaşabilirsenin polene markasının çantaları da hoş ve popüler.

23 ocak 2024 21:51