öğretmenlik mi müdür yardımcılığı mı?

kızlar ingilizce öğretmeniyim, 3. yılımı çalışıyorum bu sene. derse girmekten nefret ediyorum tam bir masa başı iş insanıyım. evrak işlerinde iyiyim düzenli ve tertipli biriyim. müdür yardımcılığı sınavına girmeyi düşünüyorum, çalışırsam iyi bir puan alacağımdan eminim. ama henüz çok gencim, 26 yaşındayım. olursa 27 olacağım göreve geldiğimde. sizce biraz daha beklemeli miyim bunun için? bir de herkes iş yoğunluğun artar diyor, öğretmenliğe göre daha mı zor bir iş? tecrübesi olan süslüler yorum yaparsa çok sevinirim

1. Ben de düşünüyorum süslü bu sene sınava girmeyi. İstemezsen dönersin öğretmenliğe hatta sırf tayin isteyebilmek için bu yöntemi kullananlar var.

28 kasım 2022 22:05

2. Bence deneyin süslü en olmadı istifa edersiniz öğretmenliğe dönersiniz

28 kasım 2022 22:06

3. Teşekkür ederim, peki mülakatta torpil dönüyor mu acaba? Son zamanlarda sınavla aynı puanı verdiklerini duydum ama emin olamadım yine de

28 kasım 2022 22:19

4. Teyzem de ingilizce öğretmeni ama üç senedir müdür yardımcılığı yapıyor o da sizin gibi tertipli düzenli biri. Çok memnun öğretmenliğe dönmeyi düşünmüyor. Yoğun olduğu dönemler oluyor evet ama öğretmenlikten daha rahatım diyor. Hatta bana da baskı yapıyor müdür yardımcılığı sınavına girmem için :) istemezsen bırakıp öğretmenliğe dönersin diyor ama bakalım ben de kararsızım.

28 kasım 2022 22:40

5. Ben sınırda bir köy okulunda öğretmenim imkanlar çok kötü lojmanda yaşıyorum. Su yok. Hiçbir şey yok resmen. O yüzden sınava girip merkeze geçmeye çalışacağım. İstifa edersin sevmezsen dene süslüm

28 kasım 2022 23:38

6. Kızlar bu sınava girmek için kaç yık öğretmen olmam gerekiyor

Maaş ek ders nasıl oluyor

29 kasım 2022 02:59

7. Ablam müdür yardımcısı süslü. Küçük bir ilkokul o yüzden iş yükü de ağır değil. Çocuğu olana kadar memnundu şimdi bebeği var ve yaz tatili olmamasindan çok şikayetçi. Boş yer bulup tekrar öğretmenliğe dönmek istiyor

29 kasım 2022 13:54