ölü balık gibi bakan gözler icin tavsiyeler?

süslüler gözlerim mavi rengini seviyorum ama bakışlarım sanki icimde bi sey ölmüş gibi nasıl anlatsam bilmiyorum. hani bazı insanların gözleri parıldar ya ama benimki mat gibi böyle gözüm kuruymuş gibi sanki. makyajla vs ilgili mi bilmiyorum ama genelde hafif yaparım sadece far rimel. bu durumdan muzdarip olan ve cözüm önerisi olan var mı? bakışlarıma nasıl canlılık getirebilirim?

1. bunu soracaktım ama nasıl anlatacağımı bilmiyordum. keşke bi fikri olan çıksa :(

27 eylül 2020 02:42

2. Benim bir tanıdığım rimel sürmese bile her gün gözünün içine kalem çekerdi hep. Gözleri daha canlı gözüküyodu

27 eylül 2020 03:00

3. haha süslü benim gözler de senin gibi bakıyor. ben yarım eyeliner ve bol bol maskara sürüyorum. kesinlikle daha keskin bakıyor gözlerim.

27 eylül 2020 09:57

4. göz pınarlarını çok hafif aydınlatmak işe yarıyor süslü

27 eylül 2020 10:21

5. Mavi far kullanmıyorum süslüm zaten, bir de kalem deneyeyim ama bahsettigin kalem hangi renk süslüm mavi göze nasıl kalem sürülür daha önce siyah sürdüm yakıstırmadım bazen de cok hafif beyaz sürüyorum ama bilemedim. Teşekkür ederim cevaplar icin digerlerini deneyecegim.

27 eylül 2020 13:46

6. Ayy a7 süslüm çok teşekkür ederimm dikkate alacagım dediklerini

27 eylül 2020 15:05

7. Makyaj dışında buz veya soğuk göz jelleri ile gözlerini dinlendirebilirsin. Aynı zamanda sıcak çaya batırılmış pamuklarla da dinlendirebilirsin gözlerini. Makyaj olarak göz kalemi çekmeni öneririm. Daha canlı gözüküyor.

27 eylül 2020 15:11

8. ben soğuk alt tonlu tene sahip, mavi gözlü kişilere leylak lila mor tonlarını çok yakıştırıyorum gözde. hafif far sürrbilirsiniz bolca maskara ile

27 eylül 2020 15:14