ön yazı ve cv nasıl maille gönderilebilir ki?

herkese selam, bir pozisyona başvuracağım. ön yazı ve cv göndermem gerekiyor. bazı şeyleri hiç bilmiyorum. ön yazı ve cv birlikte bir pdf veya word'de mi olacak? yani maili insan kaynakları'na göndereceğim de, maile ne yazmam gerekiyor, ön yazıyı cv'nin neresine ekliyoruz :s 1 sayfa ön yazı, 1 sayfa da cv olunca toplamda 2 sayfalık ek mi gönderiyorum mailde? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler.

1. öz yazı ve cv ayrı pdf şeklinde olması uygun. Merhaba a hanım/bey, (alt satıra geçip) benden istediğiniz öz yazı ve cv' im ektedir. bilginize. iyi çalışmalar . en alta da isminiz soyisminiz. mail konu başlığını yazmayı unutmayın

11 nisan 2019 20:55

2. Karıyer planlama dersi alan birisi olarak soyluyorum, önyazı cv den hemen önce bulunur.(birlikte olacak) PDF olarak gönderilir. Her sayfanın en üstüne isim soyisim ve epostanızı ekleyin. (bunun cok guzel bır sebebi var, buda benden bır trıck olsun:) )

Yarın da bu dersten vizem var şans dileyin süslüler swh.

12 nisan 2019 16:41

3. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. bugün söylediklerinize uyarak başvurumu yaptım. dilerim beni uygun görürler. eğer öyle olursa tekrardan yazacağım sizlere, mutluluk paylaştıkça güzel.^^

anonim 4, bol şanslar. umarım güzel notlar alırsın, dualarım seninle. <3

12 nisan 2019 21:28