önceden herkesle takılan bir erkeğin tanıştığı kıza birden bağlanması?

ve aşık olması tamamen değişip bambaşka şekilde davranması, nasıl olur? yani sonuçta ilk görüşte aşık olmuyor bu kıza da, diğer kızlara nasıl takılma gözüyle bakıyordu da bu kıza aşık oldu. bu zamanla mı oluşur yani ilk başta ciddi bakmayıp ileride mi bağlanır? böyle bir durum yaşamış ya da çevresinde gözlemlemiş olan var mı?

1. Flörtün ilk zamanlarında eski alışkanlıklarını direk bıraktı mı? Benim merak ettiğim bu. Çünkü hemen aşık olunmadığı için ciddi düşünemez gibi hemen bir de alışkanlık var.

10 temmuz 2020 17:06

2. Hayır hemen değişmiyor, sonuçta bir çevresi var. Eski kadınlar yazıyor arayıp soruyor, erkek arkadaşları o tarz muhabbetler yapıyor. Sonraları kendi bile farkında olmadan mutlu olduğu yerde ve kişinin yanında olmak istiyor. Benim eşim de böyleydi.

10 temmuz 2020 17:10

3. Çünkü o kız hoppa değildir helal süt emmiş masum mahsun bir üveyiktir eğlencelik değil evlenmeliktir adam da bunu görünce adeta ferihaya aşık olan emir gibi bu eline erkek eli değmemiş yabani kır goncasını almaya karar verir kendisi ortamların değme kaşarı değilmiş gibi. Kızlar da hiç demezler kendisi elalemi kategorize ediyor da kendisi gibi yüzbin bakımı gelmiş bir motoru bana nasıl layık görüyor bu sürtük herif diye, tersine kıvanç duyarlar beni 'seçti' diye. Türk kafası doğu zihniyeti işte.

10 temmuz 2020 17:14

4. Anladım süslüler. Bir bana aşık olamıyor bu adamlar herhalde. Benden sonra ciddi ilişki yapıyorlar da. Sırrı nedir bu işin hiç anlamıcam.

10 temmuz 2020 17:18

5. A1 sizin tecrübeleriniz olmuş olabilir normal zaten ama adam sizin kendi ağzınızdan deyişinizle 'kazanova' imiş. Siz 'kazanova' olsaydınız acaba o ne yapardı? böbürlenir miydi ay benimle duruldu ayh çok çapkındı bu kız çoook :d valla kahve teklifini zor kabul ettim vallahi ama sırılsıklam aşık oldu bana kih kih kih diye? kariyer meselesi ne alaka orasını zaten hiç anlamadım sjdkcjdkl

10 temmuz 2020 17:22

6. Kimseyi yola getirmeye çalışıyorum demedim ki, takılmak istediklerini belli edince bitti ona göre şekillenmedim yani. Ama başkalarına karşı ciddi olabildiler. Ben bu kısımdayım.

10 temmuz 2020 17:28

7. Anonim 1, teşekkürler yorumların için süslü.

10 temmuz 2020 17:37

8. Boşanıp tekrar evlenmeyi düşünmüyorum maalesef

10 temmuz 2020 17:46

9. Ayy ne güzel süslüm :) ben çok inanmıyorum ilk görüşte aşka yani ben yaşamadım ama olabilir tabii.

10 temmuz 2020 17:58

10. benim eski sevgilimdi. ehlileşene kadar beni o kadar yıprattı ki, ehlileştiğinde verecek hiç enerjim kalmamıştı. ayrıldım.

10 temmuz 2020 18:01