önsevişme esnasında kalkıp tuvalete giden erkek?

uzun süren önsevişmeden bahsediyorum bazen sürtünme vs de oluyor. erkek kişisi tuvalete gidiyor bazen 2 kere gidiyor. döndüğünde aşırı soguk davranıyor muhabbet açıyo kalkıp bilgisayarda müzik açıyor 10 dk sonra devam ediyor. sizce erken gelmemek için 31 mi çekiyor banyoda?

1. İlginç bir durummuş. Erkek aslında olaya girmek ister bir an önce ama.. bilemedim. Bazı insanlar da masturbasyon bağımşısı olup aynı zevki seksten alamıyor. Kendisine sordunuz mu peki?

7 ocak 2021 22:39

2. ne düşündüğünü neden sevgiline sormuyorsun deliganlı?

7 ocak 2021 22:40

3. her zaman aynısını yapmıyor gelip 5-10 dk arası durup devam ediyor. tuvaletten dönünce bu şekil oluyor.

7 ocak 2021 22:41

4. sormadım ama 5 dk bile normalde sürmüyor ki 3 dk falan. sorsam dalga geçer.

7 ocak 2021 22:47

5. Erken boşalıyor ve bunu sizin görmenizi istemediği için WC'de tamamlayıp yanınıza geliyor.   Hemen devam edememe sebebi de bu çünkü boşalma sonrası bir kaç dakika beklemesi lazım tekrar sertlşmesi için.

%99 böyle süslü

7 ocak 2021 23:01

6. aptal herif ya sdnfjsdngs buna nasıl katlanıyorsun allah aşkına rezalet puanım 10/10

7 ocak 2021 23:03

7. Bence gizli gay

7 ocak 2021 23:38

8. Tuvalete gittiğinde arkasından git

Kapıyı açıp hemen yanında bit

Eğer yapıyorsa eliyle gel git

Edersin durumu teyit

7 ocak 2021 23:46

9. Bisey sorcam ben çişim gelirse kalkip gidiyorum ben de garip karsilanmiyorumdur demi

8 ocak 2021 00:08

10. Ay benimki de tam birleşme yaşanacakken gel bi sigara içelim derdi, bunların hepsi erken gelmeme oyunları

8 ocak 2021 00:09