özel hastanede yapılan jinekolojik muayene devlet kayıtlarında görünür mü?

süslüler dün vajinada yanmayla ilgili bir soru sordum bugün doktora gittim alttan muayene yaptı. kayıtlara geçiyor mu?

1. Geçiyor evet. E nabız kullanıyorsan hemen görebilirsin. Yalnız şöyle, alttan muayene olduğun yazmaz. Sana koyduğu tanı ve ilaç geçer kayıtlara.

6 ocak 2020 22:50

2. bazı yerler vergi kaçırdığı için sizin o hastanede olduğunuzu bile kamera kayıtları olmasa kanıtlayamazsınız basit bir muayene için girmezler kayıt. yani yerine göre değişiyor.

6 ocak 2020 22:55

3. Anonim 1 baktım ama görünmüyor bugün gittim ondan olabilir mi?

6 ocak 2020 22:55

4. Anonim 2 enabızda diğer özel hastane girişlerim var ama burası yok. Ben hariç kim görebilir? Aile hekimi eczacı falan?

6 ocak 2020 22:56

5. Sevgili süslü eğer çok büyük ve kurumsal bir hastane değilse gittiğin yer biraz geç gözükebilir e-nabizda. Hayır endişe etme ne eczane ne aile hekimi sen onay vermediğin sürece e-nabiz bilgilerine ulaşamazlar. Aile hekimin en fazla kadın doğuma gittiğini görür sistemden. Yani ben böyle biliyorum.

6 ocak 2020 23:02

6. Sadece tanı ve ilaç belli olur izin verirseniz.

6 ocak 2020 23:35

7. Büyük bir hastane değildi annem gittiğimi biliyor zaten tanı mantar sadece alttan muayene edildiğini bilmiyor.

6 ocak 2020 23:43

8. Anonim 5 yani alttan muayene olduğumu görebilir mi? Aile hekimi görürse kesin anneme söyler biliyorum samimiler.

6 ocak 2020 23:54

9. Anonim 6 yapılan işlemler yazabilir diye sordum. Boğaza ışık tutmakla ne alakası var durumun?

7 ocak 2020 00:23

10. İşlem yazmaz yazsa bile ultrason yazar geçer. Hasta gizliliği var kimse deşifre edemez.

7 ocak 2020 00:28