özel hayatın ihlali kızlar bilen cevaplarsa sevinirim ?

kızlar sevgilimle otel kaydım var ama kalmadım, burası uzun geçiyorum. evlenme aşamasındayız evlilik teklifi filan edildi. şimdi annemin tanıdığı bir polis çocuğu ben soruşturayım ana adı baba adı söyle demiş. şimdi sorum şu; sevgilimin tüm otel kayıtları da önüne düşer mi ve kiminle kaldığı yani benim adımı da görebilir mi :(

1. Hayır otel kayıtları düşmez ama insanların hayatlarını böyle usulsüzce sorgulatamazsınız. Nişanlınız suç duyurusunda bulunsa polis açığa alınır siz ve aileniz de cezanın erteleneceği şekilde yargılama sonunda ceza alırsınız. Güvenmediğiniz adamla evlenmeyin.

1 mayıs 2023 21:22

2. Daha da iğrenci evlenmeyi seçtiğiniz hayatınızı paylaşacağınız adamın hayatını bir tanıdığınpolis oğluna nasıl incelettiriyorsunuz??? O polis tanıdığa " böyle bir şeye gerek yok ben güveniyorum " diyemiyorsunuz?

Evlenmek istediğim adam bunu yapsa terkederdim ne demek bu ya? Ne çirkin ne basit bir davranış? Umarım adam öğrenir ve sizden kurtulur.

1 mayıs 2023 21:35

3. Sakin olun kızlar sevgilim zaten biliyor anlattım hemen  :) annemin kuruntusu yani ben güveniyorum istemiyorum diye direttim zaten ama aile işte. Olay, birlikte kaldığımız ortaya çıkar mı çıkmaz mı olay bu

1 mayıs 2023 22:53

4. A1 kesin düşmez mi emniyetle alakan var mı içimi rahatlat lütfen :)

1 mayıs 2023 23:07

5. Neye dayanarak düşmez dediniz acaba? Polis kuzenimin bir arkadaşı vardı benim de tanıdığım. Nişanlanacağı kızı soruşturmuştu ve geçmişte kızın otel kayıtları çıkmıştı. Çocuk sık olunca şüphelenip ayrılmıştı.

1 mayıs 2023 23:34

6. A3 polis kayıtları çıkarken benim adım çıkar mı önemli olan bu yani kaldığı kişinin adı çıkıyor mu yoksa bireysel mi çıkıyor ?

1 mayıs 2023 23:45

7. Direkt olarak ilk etapta kiminle kaldığı çıkmaz ama merak ederlerse öğrenebilirler. O kız mesela farklı farklı adamlarla kalmış eskortmuş yani meğerse geçmişte.

1 mayıs 2023 23:51

8. Dümdüz bir polis memuru bu bilgiye gerekçesiz ulaşamaz arkadaşlar. Şehir efsanelerine inanmayın. Resmi yazı olmadan ya da emniyette rütbeli bir polis değilse istenilen herkesin otel kayıtları kadar derin bilgilerine ulaşmak çok zor. Eğer soruda boşluklar ya da yanlışlar yoksa rica minnet ile en fazla suça karışmış mı ona bakılır. Hiçbir polis tanıdığı birinin kızının evlendceği adamın otel kayıtlarına kadar araştırma yapmak istemez sicil kaydına bile usulsüzce bakmak suç çünkü. Ss verdiğin cvplardan sonra yazdığın sorunun gerçek olmadığını düşündüm.

Polisi bırakın bakanlıkta çalışan bir arkadaşımdan birinin tcsi ile evli mi değil mi bakmasını istemiştim de bilgisayarımdan girip bakmak zorundayım sonra adamla uğraşmak istemem başka bir şekilde öğrenmeye çalışalım demişti. Devlet memurları ota boka kendini riske atmaz.

2 mayıs 2023 05:29

9. Kimlik fotokopisi almadılar sadece tc aldılar, ayrıca evleneceğim adam evet haklısınız ben bir sorun görmüyorum ailemin öğrenmesini istemem sadece. Ona baktıklarında benle kaldığı çıkar diyorsunuz o zaman bana geçmiş olsun.

2 mayıs 2023 10:42

10. a1'in naifliği <3