özel okulda çalışan öğretmenler indirimli istanbulkart öğretmen kartını kullanabiliyor mu?

merhaba süslülerim, istanbul’de bir kolejde işe başlıyorum. istanbulkart öğretmen kartını kullanabilir miyim ben de yoksa devlet kadrosunda mı olmalıyız bir bilginiz var mı?

1. eğitim fakültesi mezunuysan okulun sana belge çıkartması gerekiyormuş, arkadaşım ispanyolca öğretmeni fakat indirimli kart kullanamıyor bölümü öğretmenlik olmadığı için

27 ağustos 2021 17:26

2. Meb atamanız varsa evet.

27 ağustos 2021 17:35

3. Özel okul öğretmenleri de meb'de görünüyor yani ama atamanız sanıyorum ki eylül'de başlar. Yine de çalışmaya başladığınız okula sorun atamalar ne zaman yapılacak diye. Yapıldıktan sonra İstanbulkart yerine gidin onlar sistemde görüyor öğretmen olup olmadığınızı.

27 ağustos 2021 17:38

4. Bende özel okulda çalışmıştım okulda çalıştığınıza dair belgeyle gidip çıkartabiliyorsunuz. İlla devlet olmasına gerek yok.

27 ağustos 2021 18:45

5. çok teşekkür ederim süslülerim, öğretmenlik mezunuyum evet. öyleyse okuldan alacağım belgeyle başvuru yaparsam ben de faydalanabileceğim. tekrar teşekkür ederim hepinize 🌼

27 ağustos 2021 18:57

6. Okuldan belge almanıza gerek yok. Sistemde görüyorlar. Güzel bir sene dilerim. Umarım çok mutlu olursunuz öğrencilerinizle. (gizlinot: 🌼)

27 ağustos 2021 19:05

7. (yazar: @abartmadozu) çok teşekkür ederim süslücüm, ben de sana çok güzel ve mutlu bir sene diliyorum

27 ağustos 2021 20:38