özledin mi beni sorusuna ne cevap vermeliyim.detaylar çok uzun yalnız..?
3yil evvel swarm'da farklı şehirde tanıştığım çocuk aynı şehirli ve benim bir yakinimla abisi ortak arkadaş cıktı. bende güvendiğim için konuşmaya devam ettim.hatta sabahlara kadar görüntülü konustuk.makyajsiz,en çirkin halimi gordu kiloluyum diye çocuğun karşısına çıkamadım.bunu onada soylwledim.benim lisede sevgilim cirkinlikten oluyordu ben asiktim diye bagirdi bir gun.. neyse uzunca süre konuştuk kavga kıyamet sanki sevgili gibi kiskancliklar.ardindan engelliyoruz sonra ilimizden birisi arıyor barisiuiruz.en son askere gitmeden kavga etmiştik.askerdeyim deyince barıştık.sonra yine kavga ettik😁farklı bir şehre çalışmaya gitmiş yine kavga edip barıştık. ben ulaşamadığı kavusamadigi biri olduğum için çok fazlasıyla ihtişamlıyım onun için.şimdi hafta sonları ailesinin yanına geliyor.en son yaktım gemileri buluşalım dedim.sabah gittim kahveciye oturdum gelen giden yok gelmedi!!aradan2, saat geçmiş özür dilerim diye aradı.isin ilginci yalanda söylemiyor.ama ben çok kırıldım ve güvenimi kaybettim. sonra yine geldi aradı. ben doğum günümde seni bekledim gelmedin ya sen benim doğum günümü bile kutlamadin dedim. biraz üzüldü tamam sende yer söyle gidip bekleyim sonra görüşelim mi dedi. hayır istemiyorum dedim sinir krizi geçirdi,sesi değişti. şu an istemiyorum dedim.peki ama iletişimi kesmeyiz dedi.3-4 gün önce yazisiyoruz ben eski mesajları gönderdim sadece güldü. ardından hani böyle konuşmak istemiyor gibi davrandı.bir daha yazmadı sabah aramış ben de saatler sonra döndüm.geldim görüşelim mi demiş ben de bahane buldum.tamam demiş. 2 saat önce onay için ifade gönderdim. özledin mi mesaj atti çok görüşmek istiyorum bir yandan da çok kırgınım,kızgınım hem beni bu kadar çok isterken sürekli yazmıyor kafam çok karışık.isterken derken yanlış anlamayın bir dönem evleneegini hayal ettiği kızdım.annesine anlatmisti hatta beni
buraya kadar okuyup,destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim.