ülkelere özel pandora charmları var mıdır?

selam süslüler yakın zamanda bir avrupa ziyareti yapacağım, hatıra olarak bir charm almak istiyorum. o ülkelerin internet sitelerine baktığımda bizde olan charmların aynısını gördüm sadece. ülkelere özel charm olduğunu duymuştum ama doğru mu acaba?

1. Eveett ülkelere özel charmlar var prag pandorada vardı almanyada var italyada var eğer o ülkeye dair charm yoksa o ülkeyi anımsatan bi charm alabilirsin mesela ben budapeşte için kurşun asker aldım

4 mart 2023 20:06

2. Çok teşekkür ederim süslüler. Ben Belçika, hollanda ve Almanya'ya gideceğim. Gidip sorayım yine de belki bulurum

4 mart 2023 21:06

3. A2 ben budapeştede her yerde o kurşun askerlerden satıldığı için o charmı kendim seçtim bana orayı anımsattığı için yani bana onu kimse önermedi. Pragta da oraya özel olarak karl köprüsü var. Hatta pandorada o charmın koca afişini yapıp cama giydirmişlerdi. Berlin, paris, venedik, roma, ispanya dubai vs ülkeleri için de charmlar var. Pandoranın tr değil de herhangi bi avrupa ülkesi sitesine girip seyahatler ve hobiler kısmında çoğu ülke charmları var. Olmayan ülkeler de var ama oralar için de kendin sana orayı anımsatan bir şey seçebilirsin mesela örnek bi (link: https://vm.tiktok.com/ZMYfQhFj4/ Video)

4 mart 2023 21:21

4. Selenice çok teşekkür ederimm tam aradığım bilgiler

4 mart 2023 23:27

5. Sen zaten farklı şehirlerden charm aldığında o ürüne her baktığında o anı hatırlayacaksın ister bu mavi bir murano olsun ister alakasız bir yıldız figürü. Ben de genelde hep gittiğim yerlerfen bir bileklik küpe kolye ya da charm almaya çalışırım. Takı insana ışıltı veriyor ama mutlu bir günü hatırlayarak taktığında bence auranında yükseltiyor. Gün boyu gördükçe gülümsüyorsun.

5 mart 2023 00:49

6. benim en sevdiğim şeydir gittiğim ülkeden charm almak :)

sitelerinde kolay kolay bulamazsınız ama mağazaya gidip traditional charm arıyorum derseniz direkt gösteriyorlar. en son viyana'dan sisi flower almıştım.

5 mart 2023 12:37