üniversitede hiç arkadaşı olmayanlar veya arkadaşları derse gelmeyenler bir okul gününüz nasıl geçiyor, tek başınıza sıkılıyor musunuz?

benim pandemiden önce bir arkadaşım vardı fakat okul değiştirdi. online eğitim, hibrit eğitim falan derken de kimseyle kaynaşamadım. benim için tek bir derse gidip gelmek sorun değil ama ders araları uzun olduğu zaman tek başıma yapacak bir şey bulamıyorum ve okula gidesim gelmiyor. siz neler yapıyorsunuz? bu arada son sınıfım şu anda

1. 2. Ve 3. sınıf online eğitimle geçti zaten süslü, ilk sene arkadaşım vardı ama yatay geçiş yaptı

16 şubat 2022 23:51

2. son 2 dönemim kaldı çok şükür online online geçti, 10dklık tenefüslerde tuvalet kantin telefon, arada 1-2 saat varsa da kahve alıyorum veya kütüphaneye gidiyorum, oturuyorum bilgisayarla oynuyorum, kitap okuyorum, bi bankta oturup ailemi falan arıyorum, yemek yiyorum, arabada bile oturduğum oluyor jdfkdsfdk

16 şubat 2022 23:53

3. a1 ayynenn süslü. Belli bir yeri(okul,yurt vs.) geçirecek çok kişi var ama bunlarla aramda bir eksiklik var gibi geliyor yani okul kapansa hepsiyle ilişkim bitecek buna %100 eminim. asla tam bir arkadaşlık kuramıyorum :( bu aralar bu konuları çok düşünüyorum da...

16 şubat 2022 23:56

4. Kütüphanede ders çalışıyorum

17 şubat 2022 01:10

5. Süslüm bende son sınıfım şu ana kadar hiç arkadaş edinememiştim. Gerilme durumu da vardı. Bu sene tanışmadığım kadar insanla tanıştım. İlk bunu deneyebilirsin. Biri çok saçma oldu mesela biz yüzyüze ders diye gitmişiz onlinemış gittik cafede dersi dinledik. Bunu seçenek olarak görmüyorsan yakında cafe olur oturacak herhangi bir yer olur orda evde neler yapıyorsan aynılarını yapabilirsin. Dizi izleme kitap okuma süslüde gezme aklına ne gelirse. Gelen gideni bile izleyebilirsin. En kötü aç bir şeyler yaz kağıda

17 şubat 2022 01:46

6. Süslü en azından selam vereceğin biri olsun benim arkadaşlarım da farklı grupta grup grup ders görüyoruz yani şansım çok kötü ama çabalıyorum. Bir de insanlar çok kötü ya öyle egolu ki senin b.k kişiliğini çekemem ya hele bir kıza yakın olacaktım kız şey demişti ben herkesle günümü geçiririm sorun olmaz sovse daha iyiydi:d ( bu arada dışarda asla görüşmeyeceğim bir tipti ) Ben yanıma biri geldiğinde eğer bana kötü davranmamışsa ya da karşı cins değilse ona soğuk davranmam( karşı cins olayı da tamamen endişeden kaynaklı bu arada niyetini çözemiyorum yoksa okul dışında tabi ki konuşuyorum herkes bana yürüyor diyen kezbanlardan değilim).Kızlarin bu triplere girmesi beni öldürüyor aynen lezbiyenim hepinize yürüycem ( sanki lezbiyen olsam onlara yürüycem o kadar güzel kadın varken )

17 şubat 2022 05:36

7. Ben kitap okuyorum süslü bu arada ders aralarında ,bir de yemeğe giden grup varsa onlara katılıyorum bir şekilde çünkü yemekhanede tek yemek sıkıcı oluyor onun dışında milletin yanında gezmem rahatsız hissettiriyorlar insanı durduk yere kitap>tüm insanlık

17 şubat 2022 05:38

8. ben de 1. sınıf ilk dönem gittim okula sadece, sonra hep online oldu. ilk dönem görüştüğüm kişilerle de bi daha konuşmadık, kimi online olunca okulu dondurdu falan. ben üst sınıfa geçtim. şimdi 3. sınıfım, işe başladım ve sadece sınavlara yüz yüze gidiyorum, dersler online yine. ama hiç arkadaşım yok, mezuniyete bile gitmicem heralde sırf bu yüzden:(

17 şubat 2022 13:36

9. son senemde yakın arkadaşlarım erasmus'a gitmişti ve okulda hiç yakın arkadaşım kalmamıştı. ben de kütüphaneye gidip kitap okuyordum veya ders çalışıyordum. zaten kütüphanede ders çalışan veya oturan insanları görünce nasıl desem insana bir rahatlama, bir motivasyon geliyor.

17 şubat 2022 16:37