üniversitemden nefret ediyorum?

şuan okuduğum üniversiteden nefret ediyorum. içindeki insanları kampüsü (hastane daha büyüktür) hiçbir şeyini sevmiyorum. 1-2 tane arkadaşım var ama onlarla da dışarda görüşmüyorum ve görüşmem de zatem biraz çıkar ilişkisi gibi. lisede aşırı sosyal bir sürü arkadaşı olan bir imsamken üniversitede sosyalleşemedim bür türlü insanlara alışamadığım için bana çok yapmacık ikiyüzlü ve sahte geliyorlar ayrıca oturup bişey konuşmak mümkün değil napıcağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 senedir böyle sürekli üzülerek gidiyorum okula eve geldiğimde ağlıyorum geceleri uyuyamıyorum artık psikolojim bozuldu ve ailem de bana destek olmadığı için istediğim üniversiteye geçiş yapmam/tekrar çalışıp kazanmam imkansız sadece iyi ama istemediğim bir kaç okula geçiş yapabilirim ama orfa da aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim

1. herkes üniversite farklı olacak bitsin istemeyeceksin falam dediği için hayal kırıklığına uğradım açıkçası zaten derslerim çok iyi ama sosyal bir çevrem olmadığı için ne eğlenebiliyorum ne de mezun olduktan sonra işime yarayacak bir çevrem olmayacak diye düşünüyorum sürekli. okul dışında arkadaşlarım var ama her gün gittiğim bir yerde yalnız hissetmek beni mutsuz ediyor tabii ki abartmak değil

29 eylül 2019 03:32

2. hayır

29 eylül 2019 03:45

3. Yurtta kalma şansın var mı? Başka üniversitelerin öğrencileriyle arkadaş olma imkanın olur belki.

29 eylül 2019 06:33

4. Diş hekimliği okuyorum. Fakültemiz şöyle, bir hastane düşün, içinde birkaç tane amfi var. Bu kadar. Kantine gidiyoruz hasta var. Koridora çıkıyoruz hasta var. Bahçe zaten yok. Öyle bir yer.

29 eylül 2019 10:17

5. Ya insanlarla konus onu sevmem bunu sevmem yapma zamanla tanidikca insanlar degisiyor. Ve ailenin destek olmasi cok onemli degil ayni sehirde baska bir okula gecis yapmayi dene illa sevmiyorsan aklima baska care gelmedi. Ha illa sevmek zorunda da degilsin okuldan arkadaslarin olacak diye bir sart yok yani okulun kurslarina gruplarina katil oralardan da arkadas bulabilirsin onemli olan guleryuz ve pozitiflik <3

29 eylül 2019 10:19

6. Bütün okulda herkese ikiyüzlü ve sahte tek iyi olan siz misiniz?

29 eylül 2019 11:38

7. Anonim 5 çapada mısın ahaha

29 eylül 2019 11:44

8. Yok ankara'da bir fakülte ama neredeyse tüm diş hekimliği fakülteleri böyle.

29 eylül 2019 11:49

9. Soru sahibi resmen beni yazmışsınız. Aynı durumdayız ama artık bunlardan bahsetmekten yoruldum, çok düşünmemeye çalışıyorum. Derslerime önem vermeye başladım. Benim erkek arkadaşım var başka bir okulda, genelde erkek arkadaşımın arkadaş grubunun yanına kaçıyorum fırsat buldukça. Neyseki sadece 2senem kaldı, yakında bitecek diye düşünüyorum.

Tıp diş diye soran süslü güzel bir tespit yapmış bence. Ben de diş hekimliği okuyorum ve bu tür olaylar bu bölümlerde daha fazla gibi hissediyorum.

Bence böyle olan tüm süslüler tanışıp buluşmalı. (bunu hep düşünüyorum ama tabii ki hiçbir zaman gerçekleşmiyor bu tanışma ve buluşmalar). Bence bizim gibi düşünen buradaki süslüler genel olarak aynı kafa yapısında.

29 eylül 2019 11:50

10. aynı haldeyim. özel üniversitedeyim. hiç kimseyi arkadaş olabilecek potansiyelde göremedim. hepsi bi garip. ben de ağladım sinirden geçen gün :d

29 eylül 2019 12:39