üsküdardan istinye parka nasıl giderim? acil?

süslüler selam, üsküdardan istinye parka en hızlı nasıl giderim? daha doğrusu itü teknokent arı 3’te iş görüşmem var. metrodan çıkınca çok yürümek gerekiyormuş. istinye parkın karşısındaki kapıdan gelmemi tavsiye ettiler. size güveniyorum, götürün beni oraya :)

1. İstanbulda yeniyim tarif edemem ama bir tavsiyede bulunayım. Moovit diye bir uygulama var en kısa en hızlı nasıl gidilir gösteriyor. Birkaç opsiyon da var hatta biri daha kısa diğeri daha az vesait mesela

26 aralık 2017 09:33

2. İtü metro çıkışının oradan otobüse binerek gidebilirsiniz

26 aralık 2017 09:41

3. (yazar: daffny ) moovit malesef her zaman faydalı olmayabiliyor. Daha kısa yolları göstermediği çok oldu o yüzden size güvendim :)

26 aralık 2017 09:45

4. (yazar: lalelii) en sık hangi otobüs geçiyor biliyor musunuz? Hiç bilmiyorum da maslak tarafını.

26 aralık 2017 09:46

5. beşiktaşa geçip Sarıyer minibüslerine binin.

26 aralık 2017 10:19

6. (yazar: frappe) benim de aklımda o var ama daha pratik bir yöntem vardır diye yazmıştım :)

26 aralık 2017 10:36

7. yok bebeğim en hızlı olanı beşiktaştan minibüse binmek, istinyepark kapısından gelmek. arı 2 deyim gel kahve ısmarlıyım :) bol şans.

26 aralık 2017 11:09

8. Yaa ne kadar tatlısınız, çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha var. Beşiktaş’tan yaklaşık kaç dakika sürüyor acaba? :)

26 aralık 2017 11:22

9. Trafik saatine geliyorsa Marmaray-hacıosman metrosu yapın. İtü'nin kapısında iniyorsunuz zaten metrodan.

26 aralık 2017 11:31

10. O kapıdan ikinci kapıya yürümesi de max 5 dk falan. Dümdüz devam ediyorsunuz

26 aralık 2017 11:32