üst kattan gelen aşırı rahatsız edici sevişme sesi için ne yapabilirim?

üstte aile yaşıyor biz de ev arkadaşımla kalıyoruz, genel olarak çok düzgün bir site içinde aile apartmanındayız. yukarıdan gelen seslerin rahatsız ediciliğini gerçekten anlatamam size. kadın resmen ağlayacak neredeyse böyle çığlık inleme olamaz ve 1 saat sürüyor minimum ya gerçekten dayanamıyorum. şaplak sesleri ve yerde tepinmeleri de cabası. bazen gün içi oluyor bazen sabah 6da uykumdan uyanıyorum midem bulandı artık. adama üstü kapalı bir şekilde çok ses geliyor desem anlayacağını pek sanmıyorum daha öncesinde tuvalet suyu aktığı için muhatap olmuştuk, yani sorunu çözmede yardım etti sağolsun ama iletişim kurması zor biraz salak gibi. bir arkadaşım yöneticiye söyleyin iki kız kalıyoruz rahatsız edici sesler duyuyoruz diye o söylesin dedi ama bundan da emin olamadım. tavsiyeniz varsa çok memnun olurum. her ses geldiğinde yukarıya vurun demeyin çünkü denedim. tavan resmen kağıt olduğu için tavan kırıldı sjsjhsjsj aşırı sinirliyim

1. Kadına söyleyin hem daha rahat anlar sizi

30 mayıs 2022 14:12

2. Aşağıdan zile basıp kaçın, konsantrasyon bozulsun yapamasınlar

30 mayıs 2022 14:13

3. a3 polis ağır olmaz mı :(

30 mayıs 2022 14:19

4. tavan göçüyor, üst katın sesi olduğu gibi sizin evde. öncelikle çok dandik bir ev, hiç güven vermiyo bir an önce bu binayı terk edin lskfsdlkf

ben olsam not bırakırım sanırım anonim olur. çünkü dediğiniz kadar çok ses varsa onların yan dairesi üst dairesi falan da rahatsız oluyordur sizinle beraber, belki çeki düzen verirler. not da işe yaramazsa eğer diğer komşularla iyiyseniz beraber bi çözüm bulabilirsiniz, yöneticiyle konuşabilirsiniz.

30 mayıs 2022 14:20

5. Polisin de işi yoktu evinde sevişeni takip edecek :)) çözüme bak ;))

30 mayıs 2022 14:21

6. a1 kadını hiç görmüyorum hep adam evde kapıyo çalsam bile adam açar gibime geliyor tuvalet aktığında da hep onunla muhatap olmuştuk. kadına nasıl ulaşırım hiçbir fikrim yok.

a4 yöneticiye söylediğimde sinirlenir belki diye düşündüm. rezil olduğunu düşünür de bize gelip niye yöneticiye söylediniz de bize söylemediniz falan der diye korkuyorum

evet haklısın önceki evde hep ağır kavga küfür ve çocuk koşuşturma sesi vardı, ama bu gerçekten midemi bulandırıyor artık ya. hangisi daha kötü karar veremiyorum inanın

30 mayıs 2022 14:21

7. Bence de not bırakın. Anonim olur, yüz yüze bakarken utanmazsınız.

30 mayıs 2022 14:23

8. not fikri fena değil aslında. apartmanda kameralar var ama sanmıyorum tutup da bunu sorduracağını

30 mayıs 2022 14:25

9. Yoneticiye soyleyin ama o da gidip direkt sizin sikayet ettiginizi soylemesin tabii ki. O sadece uyaracak yani sesten rahatsiz olunuyor diye. O kadar ses geliyorsa yan, ust falan da duyuyordur. Bizim sitede guvenlige sikayet ediliyor mesela. Guvenlik telefonla uyariyor daire adi vermeden.

30 mayıs 2022 14:39

10. Ben olsam sesleri dinleyerek mast yapardım