üst komşum bağırarak şarkı söylüyor?

kızlar imdat. üst komşum küçük bir bebeği ve çocuğu olan, genç-orta yaşlarda bir yetişkin. 30u belki biraz geçiyordur. hiçbir muhabbetimiz yok. ama ben bu kadının düzenli olarak heeeeer gün ama her gün bağırarak şarkı söylemesinden çok bıktım. sesi eh işte, kötü de diyemem bu arada. ama ders çalışamıyorum, odaklanamıyorum. gerçekten bebeğinin sesinden çok bu kadının sesini duyuyoruz. eşim de bıktı ama o biraz daha dalgaya vuruyor, dalga geçiyor. ne öneriyorsunuz? gidip konuşayım mı, ne bileyim polise şikayet etsem komik olur. saygı mı duymaya çalışayım? kulaklıkla müzik dinleyerek makale okumaya çalışmaktan o kadar yoruldum ki. ben de öğrenci değilim bu arada, araştırmacıyım ve evden çalışıyorum sadece.

1. "Biz evden calistigimiz icin, zoom toplantilarimiza sizin sarkilar eslik ediyor, biraz zorlaniyoruz." Diyin kapiyi elinizde kekle filan kapiyi calip. Yalandan kim ölmüş sonuçta toplantı filan takip edecek değil.

16 kasım 2021 18:55

2. Polis biraz fazla olur. :) nazik bir biçimde söylemeniz işe yarar. Ben de üst kattaki komşunun sesinden illallah etmiştim, kurabiye yaptım kendim için bi tabak da ona götürdüm. Verdikten sonra Güler yüzle söyledim özür diledi ve bir daha asla ses olmadı. Ama benim komşu iyi huylu çıktı sizinkini bilemem süslü

16 kasım 2021 18:55

3. Pardon ama neden saygı duyacaksınız? Sesini kessin otursun biz de biliriz bağırarak şarkı söylemeyi ama sağımıza solumuza saygı duyuyoruz. Bi de sesi eh işte kötü değil diyo kıyamam.  elbet karşılaşıyosunuzdur. Bi gün karşılayınca günaydın, nasılsınız? Evlerin de duvarları çok ince tüm sesler duyuluyo ben evden çalışıyorum zorlanıyorum diyin. Anlamazsa da direk şikayet.

16 kasım 2021 18:56

4. Apartman yöneticisine gidin durumu izah edin bir yazı yazın. Örneğin d blok sakinleri, lütfen yüksek sesle konuşmayalım şarkı söylemeyin apartmanımızın sakinleri bu durumdan rahatsız. Kurallara uyalım şeklinde. Etkisi olur olmazsa da kapısına gidip söyleyin tam şarkı söylediği sırada, duvarlar sandığınızdan ince maalesef ders çalışamıyorum odaklanamıyorum sesinizden diyin eminim dikkat eder bu şekilde

16 kasım 2021 18:58

5. çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar. biliyor musunuz, ben daha önce ses için başka bir komşumun kapısına gitmiştim. çok üzgünüm, nasıl denk geldi bilmiyorum ama maalesef komşularım ses konusunda pek hassas değiller.

2 alt komşum evde inanılmaz yüksek seste müzik dinliyordu. hatta ben market açıldı sandım ve dışarı çıktım nerede açıldığını görmek için. anladım ki alt komşum çok yüksek sesle müzik dinliyor. gidip şikayet ettim, gerçekten de toplantım vardı ve karşı tarafa ses gidiyordu. bu şekilde söyledim ve şükürler olsun bir daha duymadım öyle ses. ama bu üstteki kadın ile şikayet ettiğim alt kadın arkadaşlar, yakınlar. biraz da bundan çekiniyorum, adım çıkacak diye :) ama dediğiniz gibi yapacağım, kek yapıp kapısını çalayım. hatta belki mesleğimle alakalı olduğu için bebeğine bir şey götürürüm o bahane ile söylerim. sağ olun desteğiniz için

16 kasım 2021 19:02

6. anonim 6 süslüm evet, şaka gibi asdgh hayır bir de çalan şarkı kolbastıydı ve komşuma gittiğimde şarkıyı küçük çocuklarının açıp dinlediğini, onların sesi bu kadar açtıklarını iddia etti. şaka gibi

16 kasım 2021 19:11

7. Ay süslüm ufk bebeğm var ve evde olup çlışmdığın her gün şrkılrla geçiyor. Bzim alt kat boş am yorumlara üzüldüm. Kibarca söylerseniz yapmaz diye düşünüyorum. Direkt kabalşmayın buradkiler gibi lütfen. İyi akşamlar

16 kasım 2021 19:42

8. Uyarınızdan anlayacak biri değildir büyük ihtimalle. Olsa zaten bağıra bağıra şarkı söylemez diye düşünüyorum. Benim alt komşum evde çığlık atardı. Bağıra bağıra konuşur sonra da hiçbir şey olmamış gibi türkü söylerdi. Anında evde ben de çığlık atardım. "sus artık yeeetteeeeerrrrrrrrr" diye öyle bir işe yarardı ki. Aklında bulunsun

17 kasım 2021 07:23

9. Sağ olun süslüler, gidip konuşmayı deneyeceğim. Eğer işe yaramazsa ben de metal müzik açarım galiba veya bağırırım sizin dediğiniz gibi :) mesela bu sabah saat 10 gibi yine bağırarak şarkı söylüyordu. Akşam da eve müzik aleti çalma sesi geliyor. Ses yarışmasına mı hazırlanıyor anlamadım ki :(

17 kasım 2021 11:52