üzerime yapışan kazak, bluz, tişört giydiğimde duş alıp giyinmiş olsam bile giydiğim şeyin kol altı ter kokuyor?

en etkili roll onu kullansam da hafif bir koku oluyor. sizde de böyle mi durum? tişört hadi neyse de bu tarz kazak ve bluzları 1 kere giyip yıkamaya atıyorum hemen eskitiyormuşum gibi geliyor

1. Çünkü polyester...

11 aralık 2022 17:52

2. Kazak ve bluzların icine kısa kollu pamuklu tişört giyebilirsin süslü o zaman hemen kokmaz kazağın.

11 aralık 2022 17:53

3.  hayır olmuyor, ki direkt sütyen üstüne giyerim. rexona invisible roll on kullanıyorum.

11 aralık 2022 18:07

4. Bende hiç Kokmuyorum.her dusta örgü lifle güzelce sabunlanırım hic koku problemi yaşamadım

11 aralık 2022 18:44

5. Süslü bende de öyle ya ben zaten çabuk terleyen birisiyim ama kokunun jiletten olduğunu düşünüyorum ağda ile aldığımda böyle sorun yaşamıyordum

11 aralık 2022 19:07

6. Polyestere katılmakla birlikte içinden tişört giyin. Bi kazak olmuş 400₺, hem sık kazak yıkamazsınız hem de teri çeker pamuklu tişört

11 aralık 2022 19:35

7. Bende de lazere basladiktan sonra bu durum olmaya basladi. Dunyanin en kaliteli tshirtunu giysem bile ayni..napacagimi sasirdim eskiden hic olmazdi boyle bir sey.

11 aralık 2022 19:46

8. Koltuk altı pedleri çözüm olabilir

11 aralık 2022 19:53

9. Herkes polyester yazmış bende de aynı sorun var %4 polyamid %96 pamuk bayağı utandırdı beni :( %100 pamuk pijamalarımla aynı sorunu yaşamıyorum

11 aralık 2022 21:40

10. Polyester evet terletiyor ama pamuk olan kıyafetlerimde de bu sorunu yaşıyorum. Dar oldukları için kol altını da sarıyor ve en ufak terlesem kumaşa geçiyor ondan dolayı bu sorunu yaşıyorum. Dar olduğu için de içine tişört olmaz bence süslüler ya ben bol veya normal kesim kazaklara giyiyorum :(

11 aralık 2022 21:53