erkek arkadaşım ilk defa eve gelecek ve şarap tadımı yaptıracak bana:) neler hazırlasam bilmiyorum. fikirleriniz nedir. mantara alerjim var o hariç
cevaplar
Olur ss ama ayrı yapmak yerine kremalı tavuklu makarna yapabilirsin direkt, şarabın rose olmadığını varsayarak söylüyorum.
İkisini ayrı yaparsan lezzetlerin baskın olmaması içimi zorlaştırabilir. Somon da güzel bir tercih olabilir beyaz şarapla.
2 haziran 2024 22:45
Sonra da seni mi tadacak hahaha
2 haziran 2024 22:52
Çok güzel olur ya (gizlinot: Canım çekti ben de yapçam)
2 haziran 2024 23:13
anonim 2 ve 3 ergenliğinin son safhalarında olan birer erkek birey olduğunu düşünüyorum.
2 haziran 2024 23:20
Kremalı değil de domates soslu daha iyi olur süslü. Bunun haricinde peynir tabağı, meyve tabağı ve kuruyemiş hazırlayabilirsin.
2 haziran 2024 23:24
Bütçeni bilmiyorum ama tavuk yerine biraz kırmızı et daha iyi olur sanki. Tabi bunu kırmızı şarap ağırlıklı düşündüğümden söylüyorum, içinden öyle geçti:D Beyaz şarapsa tavuk veyabalık güzel olur.
2 haziran 2024 23:27
Sikis var menusudur diye üşenmemis yazmış bi de embesil ya
Sözlük leş gibi oldu ya
2 haziran 2024 23:28
iyi de ne sarabi? kirmizi mi beyaz mi? kremali makarna beyaz sarapla gider, balik, tavuk bunlar beyaz sarapla olur. Kirmizi sarap icin daha cok bolonez soslu makarna, domates soslu yemekler baslangiclar olabilir. Ne diyelim hic bir detay verilmemiş. Sarabi hayal gücümüze biraktiniz heralde
2 haziran 2024 23:41
Hepinize teşekkür ederim <3
Ne şarap alacağını ben de bilmiyorum süpriz olacakmış:)