şerifali nasıl bir bölge istanbul anadolu yakası?

süslüler selamlar şerifali bölgesini merak ediyorum bu civarlarda oturan var mı? varsa da oturmak vs için hangi sokağı tavsiye edersiniz? elalmış caddesi en işlek yerlerden biriymiş duyduguma göre. halkı genel olarak nasıldır? ben örnegin bazen dışarı çıkarken şort giyen biriyim bu büyük problem olur mu o bölge için? yani tip tip bakan tayfa var mıdır? orada oturanlarla sohbet etmek isterim.

1. Site icerisinde yasayacaksaniz son yillarda cok guvenlikli guzel siteler yapildi. Buralarda sorun yasamazsiniz ama geri kalan alanlarda kultur seviyesi biraz dusuk acikcasi. Ben degil ama yakin bir arkadasim oturuyordu cok sk gittim daha once. Siteden ciktiktan sonrasi biraz skintiliydi. Sort icin cok uygun diyemem. Ama eklemek istiyorum serifali bir kac yil icinde bayagi yok alacak. Yapilan evler atasehir gibi.

4 nisan 2021 20:06

2. Yol alacak * olacakti.

4 nisan 2021 20:07

3. Evler yeni, baglanti yollari acisindan merkezi sayilir ve kiralari da nispeten uygun. Site icinde yasayacaksaniz yasanir ama etrafta cikayim dolasayim denilecek bir semt degil. Arabaniz varsa rahat edersiniz.

4 nisan 2021 20:16

4. evet süslü site içi olabilir. site içinde yaşayan kitle nasıl? biraz ev fiyatlarına baktım da 800-1m civarı. sanırım 1milyon veren kitle nezih olabilir :) bilemedim. sadece açıkçası çok yobaz tipler olsun istemiyorum. ben birde muhiti artık onemsememeye başladım. şu an yaşadığım muhit nezih bir yer ama ben evden işleri yürüttüğüm için semtin bir anlamı kalmıyor pek.

4 nisan 2021 20:16