şeyma subaşı acunu nasıl tavladı?

daha önce soruldu mu bilmiyorum. şeyma 17 yaşindayken beraber olmaya başlamışlar 23 yaşinda kızı olmuş. yani bu kız estetiksiz , daha çocuk sayilabilecek bir yaşta acun ilıcali gibi bi adamla 5 sene nasıl sevgili kaldı? merak ettim.

1. Ben şey zannediyordum işte 22 yaşindayken tanıştilar sonra hamile kaldı ve ilişkileri başladı. Ama çocuktan önce zaten uzun süredir beraberlermiş. Sanırım acun gerçekten aşik oldu.

5 nisan 2021 18:02

2. Acun gencecik cahil bi kızı kandırmış olmasın ne tavlaması?

5 nisan 2021 18:03

3. Ay ne aşkı ayrıca birbirlerinden bi güzel faydalanmışlar. Karşılıklı yani. Ama en başta hata acun'da.

5 nisan 2021 18:05

4. a3, seni ortalarına aldılar herhalde ne yaşayıp ne yaşamadığına bu kadar eminsen.

5 nisan 2021 18:05

5. Anon 2 kesinlikle haklısınız o konuda. Acun reşit olmayan bi kızla birlikte olarak hatalı ama istese o yaşlarda bin tane bin kat güzel kız bulur. Neden şeyma ve nasil bu kadar uzun sürdu ?

Sanırim aşık oldu adam.

5 nisan 2021 18:06

6. Anon 3 anal konuda derken ? Sanırim cinsellikten bahsediyorsunuz. Ama bu ana sebep değildir.

5 nisan 2021 18:07

7. Arkadaşlar şu konuda bi anlaşalım. Dünyada her zaman yaşlı erkek genç kız ilişki oldu ve olmaya devam edecek. Keşke olmasa o ayrı.

Merak ettiğim Acun zengin , zeki , sosyal. 5 yılda 500 tane daha şeyma gibi genç kız bulur. Ama ilişkileri çocuk yapmaya kadar devam etmiş. Bundan bahsediyorum.

5 nisan 2021 18:10

8. Canim konu genç yaşlı olayı mı 16-17 yaşlarında bir genç kız yani bence burada kimse kimseyi tavlamıyor birilerinin sapkınlıgı tamamen konu.

5 nisan 2021 18:13

9. muhtemelen şeymanın enerjisinin aşırı yüksek olması çekmiş olabilir. bir de bence şeyma diğer kadınlara da okey olduğu için karşılıklı win-win devam etmiş ilişlikileri.

5 nisan 2021 18:14

10. Bence bunlar bir ara gerçekten çok aşıklardı, şeymanın etkilenmesinde tabiki para ön plandadır ama aşıklardı diye düşünüyorum. Acun sanırım yasak olam tatlı gelir mantığıyla haraket ediyor evlendiklerinde aşkları bitti çünkü. adam hep macera arıyor o şekilde yaşıyor, ikizler burcuydu zaten sanırım erkeklerini pek sevmem pek evlilik insanı değildir derler bilemem tabi. Şeyma bence hala çocuk 1-2 ayda tanıdığı adamla evlenmeye kalkması sürekli aşığım aşığım demesi aşık olmak bu kadar kolay olmamalı ya bilmiyorum..

5 nisan 2021 18:22