1.50 boylarında influencer var mı ?

boyum 1.50 kilom 45 civarı. bu civarda boyu kilosu olan influencer var mı bildiğiniz giyim konusunda tüyo veren?

1. Büşra dede öykü özgüler(soy ismi doğru mu yazdım emin değilim ama büşra ile kankalar)

3 ocak 2021 22:02

2. Tam giyim tüyosu vermiyor ama tarzına bakmak istersiniz belki eylül bahar var 1.56

3 ocak 2021 22:03

3. yarısı öyle zaten süslü.

165-170 gibi görünenler 150li boylarda.

170-180 gibi görünenler 160lı boylarda.

3 ocak 2021 23:10

4. Dediğiniz isimlere bakıyorum teşekkürler süslüler

3 ocak 2021 23:36

5. Var tabi süslü. Deniz karasu ( 1.63 diyor yalan söylüyor izbanda gördüm, 1.57yim bu kız benden de kısa net şekilde ) Büşra dede ( bunu da canlı gördüm 1.55 )

4 ocak 2021 02:40

6. Anonim 6 kesinlikle 1.63 dediği bir soru cevaba şahit oldum daha önce çok eminim ! Hatta yuh gittikçe arttırıyor boyunu diye de konuşmuştuk arkadaşlarla. Şimdi takipçisi çoğalınca fark edilmesin diye 1.60 demeye başlamış demek mi tekrardan..... Ki zaten 1.60 asla değil bizzat gördüm İzmir'de kaç defa.... Yalan söyleyen ben olmuyorum bu durumda.....

5 ocak 2021 14:07

7. Anonim 6 nerdesin Aslan parçası git bak bakalım denizin storysine boyuna kaç yazmış :D ulan babanızın kızı gibi savunuyorsunuz şu cahilleri ya djshshshshshshs

20 ocak 2021 01:03

8. A6 sorun değil çiçeğim shdhgssh ama görün yani arkadaşlar inf.ların insanları nasıl kandırdıklarını. Böyle tiplere bakıp boşu boşuna moralinizi bozmayın

20 ocak 2021 13:02