1.53 boy için en ideal kilo nedir?

1.  verdiğiniz cevapla neye sitem ediyorsunuz anlamadım insan gibi bir soru sordum

4 mayıs 2020 15:35

2. 43 45

4 mayıs 2020 15:36

3. Bedeninin nasıl göründüğüne bağlı 153 olursun bacak boyun uzun olur ya da tam tersi omzun geniş olur basenlerin olur vs genel olarak 45-52 arası iyidir ama dediğim gibi değişir bu

4 mayıs 2020 15:37

4. süslü vücut yapın nasıl? kolların, bacakların kalın mı ince mi uzun mu? göbeğin, popon, memelerin büyük mü? kemikli misin yağlı mı? spor yapıyor musun? bunlar önemli bence.

4 mayıs 2020 15:42

5. kızlar şöyle diyeyim 53-54 aralığındayken gayet güzel bir vücudum oluyor. kemiklerim sayılacak kadar zayıflamayı istemiyorum şu an kilo verme sürecinde olduğum için fikirlerinizi merak etmiştim. teşekkür ederim🙏🏻

4 mayıs 2020 15:43

6. çok kilolu olsam da belim hep ortada ama (simitlerim olduğu için o zarif görüntü yok) bu simit, basen, bacak ve popodaki yağlarla problemim var. genetik olarak bakacak olursak teyzelerim ve halalarım da böyleler. kiloyu hep alt bölgemizden alıyoruz

4 mayıs 2020 15:45

7. Yok kanki bunun ideali, sorup durmasanız mı artık? Ben kemiklerin sayılmasını seviyorumdur siz dolgun ama zayıf seviyorsunuz dur nasıl bilelim. Hadi nasıl sevdiğinizi biliyoruz diyelim 170 boya 58 kilo iki insandan biri 34 beden giyerken biri 38 beden giyebilir yani tek kelimeyle imkansız size bunun cevabını vermek.

4 mayıs 2020 15:47

8. “1.53 boya kanıtlanmış en ideal kilo 45dir” diye bir yanıt beklemiyorum. Genelinin ne söyleyeceğini merak ettiğim için sordum

4 mayıs 2020 15:52

9. süslü benim boyum senden 10 cm uzun ama mesela ben sporsuz 54 olsam gerçekten yağlı duruyorum. ince kemik + etli vücutluyum. 5 aylık hamile gibi göbeğim olur. o yüzden kendini nasıl iyi hissediyorsan çabucak o kiloya ulaşırsın umarım<3

10. Teşekkür ederim süslüm