1.60 boy, 50 kiloya 64 cm bel kalın mı kızlar ?

1. Şunu bi anlatamadık, belinizin kalınlığı veya inceliği vücudunuzun geri kalanıyla birlikte değerlendirilen bi şey. 95 cm kalçanız varsa beliniz ince görünür, 87 cm kalçanız varsa beliniz kalın görünür.

27 haziran 2020 21:55

2. degil. ben de 161-48im. genetik olarak belim oyuk durmuyor, sırtım ince. 63 cm idi galiba. inditex grubunda 34 beden dahi büyük oluyor. nasıl kalın olsun süslü? yapmayın bunu kendinize rica ediyorum.

27 haziran 2020 21:57

3. Anonim 1 teşekkür ederim cevabınız için. Böyle olduğunu bilmiyordum açıkcası. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. :)

27 haziran 2020 21:59

4. Anonim 2 süslüm bu konularda hiç bilgim yok. İnternette insanalr ölçüp duruyor bende özendim vallahi. Teşekkür ederim yinede :)

27 haziran 2020 22:00

5. aynı ölçülere 67 belim. öleyim o zaman.

27 haziran 2020 22:38

6. Popon önemli onu da ölç gel sonra ince mi kalın mı söyleyelim ama popon aşırı küçük değilse 64 cmin kalın görüneceğini sanmıyorum

27 haziran 2020 22:46

7. Bir arkadaşım 157-158 boyunda 46 kiloydu. Beli 66 cmdi ve gayet ince duruyordu hatta ben belinin 60-62 olmasını falan beklerdim şaşırmıştım ölçünce.

Demek ki 66 da ince gorunebiliyormus. Vücudu kum saatiydi bu arada.46 kiloydu ama memesi falan vardı.

Kalın değil yani.kalca genişliğinize falan bağlı duruşu

27 haziran 2020 23:05