1.67 birinin ideal kilosu kaç sizce?

burada 16.7 boya 57 kiloya balık etli diyenler de var normal diyenler de. ben de aşağı yukarı bu kilolardayım. karantinayı kilo vermek için değerlendirmek istiyorum sizce hedef kilom ne olmalı? bu arada kiloyu orantılı alırım, şu an göbeğim de var yanlarım da var kalçam da var belirli bir yerde toplanmış değil.

1. bence 49-50. 57 biraz fazla ama zaten sıkı yapılı ve şekilli bir vücutsa 54lerde çok güzel duruyor.

24 mart 2020 13:44

2. 53 bence

24 mart 2020 13:45

3. önemli olan kilo değil kas oranıdır. ben 52 kilo iken incecik ve kassızken 56 kiloda ince ve fit oldum. tamamen yağ oranını azaltmakla alakalı. hedef kilonuzu kilo verip kas yaptığınızda anlayabilirsiniz. ilk hedefiniz 5 kilo vermek olsun.

24 mart 2020 13:46

4. 1.68 boyunda 50 kilo olduğum zaman çocuk gibiydim. Şuan 58 kiloyum şuan daha seksepal olduğumu söylüyorlar. Kiloyu popo ve memeden aldım.

24 mart 2020 13:58

5. süslü, sakın en üstteki ideal kiloya inme gibi bir salaklığı -çok affedersin- deneyeyim deme. kilon gayet iyi. yapman gereken şey tartıdaki sayıyı değiştirmek değil yağ/kas oranını değiştirmek, o da sen istediğin için. vücut kitle indeksinde dahi ''sağlıksız'' olarak çıkan bir kiloyu ''ideal'' diye göstermek... insanlar çok garip. kilon iyi ama sen 60 kilo olsan şimdi öyle bi fitleşirsin ki insanlar sana kilo mu verdin de diyebilir yani burada tartıdaki sayı değil, görüntü daha önemli bence. bana göre 167 boy için 55-65 arası iyi. benim 6 kilo alıp da 1 beden incelen arkadaşım da oldu. söylerken garip geliyor ama 38 bedenden 36 bedene düşerken tartıdaki sayı yükseldi. ve şu an çok daha güzel duruyor onda.

24 mart 2020 14:00

6. Kızlar hepinize teşekkürler, anon7 küçük memeli biri değilim ama kilo verdiğimde giden ilk giden yerlerden birisi orası. ama bu kiloda da göbeğim, kalçam, bacaklarım ve yüzüm (yüz şeklim yuvarlak) beni memnun etmiyor :(

24 mart 2020 14:01

7. Kas oranına bağlı. Bak (link: https://www.insider.com/photos-women-look-different-same-weight-2018-3 Bu linkte) ağırlıkları değişmeden vücut yapısı değişen kas oranı artan kadınlar var.

24 mart 2020 14:03

8. Nike app indirmeni öneririm. Ben kilo almaya başladığımda squat yaparak kalçamı şekillendirir ve hala yapmaya devam ediyorum. Nike göbek için egzersiz var onu önceden haftada 4 yapıyordum şimdi 2 yapıyorum. Benim memem hiç yoktu şuan gayet iyi oldu.

24 mart 2020 14:05

9. Ano10 katılıyorum. Vücudunu nasıl şekillendirdiğinle ilgili.

24 mart 2020 14:09

10. 49-50 ne a1 bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Süslü vücut kitle indeksine bak sağlıklı kalarak yap diyetini sporunu

24 mart 2020 14:20